Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kevään ihanat meikkipaletit

Kevään ihanat meikkipaletit

Moni kaipaa meikeiltään yhä enemmän monipuolisuutta ja monikäyttöisyyttä. Myös pakkausten halutaan olevan kompakteja sekä helppokäyttöisiä. Matkustaessa monia eri sävyjä yhteen kokoava paletti on kätevämpi ja helpompi ottaa mukaan kuin useampi irrallinen tuote. Ammattilaistenkin suosimia meikkipaletteja löytyy nyt monelta merkiltä jokaiseen tarkoitukseen. 

Korostus- ja varjostuspaletti 

Korostus- ja varjostuspaletit ovat olleet kysyttyjä siitä lähtien kun kasvojen muotoilu nousi suureksi trendiksi Instagramin ja Youtuben kautta. Viime viikolla Suomeen rantautuneelta NYX -meikkisarjalta löytyy korostusta ja varjostusta harrastaville sopiva paletti.  Highlight & Contour Pro paletista löytyy neljä korostusväriä ja neljä varjostusväriä. Usein kasvopaleteista tulee helposti käyttäneeksi vain itselle sopivia muutamia sävyä, mutta tämän paletin sävyt ovat todella monikäyttöisiä. 

Vaaleimmat korostusvärit levitetään kasvojen korkeimmille kohdille, joita halutaan tuoda esille. Poskiluulle, kulmaluulle ja amorinkaareen voi huoletta sipaista näitä helposti levittyviä ja pehmeitä puutereita. Sopiva sävy valitaan oman ihonsävyn mukaan. Paletin vaaleimmat sävyt sopivat vaalealle iholle korostukseen kasvoille ja keltaisempi sekä persikkaisempi sävy vaikka luomiväriksi. Keltainen puuteri kirkastaa muun muassa oliivi-ihoa ja persikkainen sävy on suunniteltu tummemmalle iholle.

Varjostusväreissä on myös mistä valita, sillä alarivistä löytyy viileitä sävyjä klassiseen varjostamiseen. Valitse jälleen vaalein sävy jos ihosi on luonnostaan kalpea ja muista, että pieni määrä tuotetta riittää pitkälle. Varjostuksen tulee näyttää luonnolliselta luonnonvalossa. Lämpimänsävyiset ruskeat toimivat aurinkopuuterista, jota voit sipaista kevyesti varjostuksen yläpuolelle pehmentämään korostuksen ja varjostuksen rajaa poskella. Palettiin voi ostaa nappeja yksitellen niiden kuluessa, joten koko palettia ei tarvitse vaihtaa kun lempi sävy on käytetty loppuun.  

Luomiväripaletit arkeen ja juhlaan

Irtonaiset luomiväripakkaukset meikkipussin pohjalla aiheuttavat yleensä vain harmaita hiuksia. Paletit kokoavat kivasti useamman sävyn samaan, jolloin erilaisten silmämeikkien loihtiminen on erittäin helppoa. Arkeen kaipaa varmasti erilaisia neutraaleja ja mattapintaisia sävyjä. Juhlaan on kiva olla vaihtoehtoja myös erikoisemmista sävyistä ja hieman kimalletta. 

Goshin 9 Shades -luomiväripaletti sävyssä 004 To be cool in Copenhagen on yksi meikkaajien suosikeista. Kaikki nämä viileät neutraalit sävyt sopivat aivan jokaiselle, ja niitä voi sekoitella keskenään loputtomasti. Silmien kevyt varjostus tai intensiiviset sumusilmät onnistuvat tällä paletilla vaivattomasti. Sävyt ovat pehmeitä ja helposti levittyviä.  

Myös Urban Decayn Naked -paletit kuuluvat monien ammattimeikkaajien meikkipakin vakiovarusteisiin. Naked 3 on kokoelma pronssisia ja ruusukultaisia sävyjä, joista sekoittelemalla luot monipuolisesti arki- ja juhlameikkejä. Hyvä mattapintaisten ja kimaltelevien sävyjen valikoima tekee paletista todella monikäyttöisen. Tumminta sävyä luomiväripaleteista kannattaa kokeilla myös pehmeän rajauksen tekoon. 

 Kulmapaletti

Luonnolliseen kulmakarvojen täyttelyyn kannattaa käyttää kahta eri sävyä. Paletista sävyjen yhdistely onnistuu luontevammin. Sekoita kulmakarvan alkukohtaan vaaleampia sävyä, jotta katseesta ei tule liian vihainen tai voimakas. Tummempia sävyjä voi sen sijaan sutia kulman korkeimpaan kohtaan ja ulkonurkkaan. Clarinsin Eyebrow Kit "Pro" -kulmapaletista löytyy kolmen eri puuterivärin lisäksi myös vaha, jonka avulla harjata kulmat siisteiksi sekä vaaleampi korostusväri kulmaluun korkeimpaan kohtaan. Matkakokoiset välineet, kuten pinsetit auttavat akuuteissa kulmien siistimistilanteissa. 

Huulipunapaletit

Myös huulipunaa olisi kiva vaihtaa joskus kesken päivän, mutta vähintäänkin pidemmän matkan aikana kaipaa vaihtoehtoja. Laukunpohjalla pyörivistä puikoista ei kuitenkaan välttämättä löydä haluamaansa ja peilailukin voi olla vauhdissa hankalaa. L'oreal Parisin Color Riche huulipunat löytyvät nyt kätevistä paleteista, joissa käyttöön saa samalla myös peilin ja siveltimen. Nudepaletin kuudesta sävystä sekoittaa itselleen oman kustomoidun lempipunansa ja arkimeikki vaihtuu nopeasti juhlavaan kun työpäivän päätteeksi ottaa käyttöön Rouge -paletin

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

"Palettiin voi ostaa nappeja yksitellen niiden kuluessa, joten koko palettia ei tarvitse vaihtaa kun lempi sävy on käytetty loppuun. "
Mistähän näitä pystyy ostamaann?
Tuleeko Sokoksille nuita Highlight & Contour Pro paletin nappeja yksitellen myyntiin?

- viivi

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää