Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Nopea hiustenkuivaus

Nopea hiustenkuivaus

Hiusten kuivaaminen kuivaajalla ja hyvillä kampauksen pohjustustuotteilla luo tukevan perustan mille tahansa hiustyylille. Hyvä fööni ja toimivat tuotteet ovat kuitenkin kaiken perusta. Kaikkien lämpölaitteiden kanssa kannattaa käyttää ainakin lämpösuojasuihketta, mutta hiustenkuivaajalla saat parhaan tehon irti myös kaikista muistakin muotoilutuotteista.

1. Suojaa hiuksesi lämpökäsittelyltä. Lämpösuoja lieventää kuumuudesta aiheutuvaa rasitusta hiukseen. Redkenin pillow proof express treatment primer on pyyhekuiviin hiuksiin levitettävä lämpösuojaava pohjustusvoide. Tuote annostelee itseään sopivan määrän pumppupullon ansiosta ja voidetta levitetään kaikkialle hiusten pituuksiin. Voide antaa lämpösuojan jopa 232 asteeseen asti ja nopeuttaa hiusten kuivumista föönatessa. Voiteen avulla föönaus sujuu todellakin varmasti puolet lyhyemmässä ajassa. Hiuksista tulee todella ilmavat ja hyvin hallittavat sen avulla.  

2. Kuivaa hiuksista ilmavat pitämällä kuivainta pystyasennossa. Puhalla hiuksiin ilmavuutta ja ryhtiä hiuksen tyveen käyttämällä kuivainta pystyasennossa. Näin hiuksesi kuivuvat irti päänahasta ja saat jo ilman erillisiä kohottavia tuotteita hiuksiin lisää tuuheutta. Remingtonin Colour Protect -kuivaajan keraaminen pinta on päällystetty väriä ylläpitävillä hoitohiukkasilla, jotka vapautuvat föönin lämmöstä. Hiukset pysyvät kiiltävinä ja väri intensiviivisempänä pidempään kuivaajan ansiosta. Edullinen ja hyvä peruskuivaaja kuivattaa hiukset pohjustusvoiteen kanssa nopeasti. Remingtonin kuivaaja on kevyt ja hyvin muotoiltu. 

3. Luonnonkiharan saat parhaiten esille puristelemalla hiusta nyrkkiin. Jos haluat hiukseen lainetta tai korostaa jo olemassa olevaa kiharaasi, kannattaa kuivausvaiheessa puristella hiusta yhteen. Puristelu tai suortuvien kiepautus sormen ympäri tekevät hiukseen föönatessa kaunista lainetta. Voit ottaa avuksesi vaikka suolasuihkeen tai muun muotoilusuihkeen jos haluat näkyvämmän kiharan. 

Kevääseen rennot laineet ja huolettomat kiharat sopivat täydellisesti. Jos hiuksissasi on yhtään taipuisuutta, unohda suoristusrauta kaappiin ja föönaa kauniit kiharasi nyt esiin! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää