Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Uutta - Ekosertifioitu Mossa!

Uutta - Ekosertifioitu Mossa!

Mossa on luomulaatuinen Ecosert-sertifioitu kosmetiikkasarja. Ihonhoitotuotteemme perustuvat ainutlaatuisiin, pohjoisen marjoista saataviin vitamiinikoostumuksiin. Mitään Mossa-tuotteita, tai niiden raaka-aineita, tai valmistuksen vaihetta, ei testata eläimillä. Jokainen Mossa-tuote sisältää pohjoisesta kasvaneiden ja kerättyjen marjojen uutteita. Siksi ne sisältävät erittäin runsaasti vitamiineja ja vaikuttavia aineita, jotka ihosi tunnistaa ja osaa käyttää hyödyksi. Valitse tehokkaimmat tuotteet ihotyypillesi.

Luonnosta voimaa ammentavaan tuotesarjaan kuuluu mm. Mossa Cleansing Crème-mousse -puhdistusvaahto, joka sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistusvaahto sisältää valkoherukkan AHA hedelmähappoa ja jättää kasvojen ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja hehkuvaksi. Tutustu myös luonnonmukaisesti puhdistavaan Mossa Micellar Water Cleaninsing -miselliveteen, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä vitamiineja vadelmasta ja hyaluronihappoa sisältävä monitoimituote puhdistaa ihon, poistaa meikin, toimii kasvovetenä ja kosteuttaa. Soveltuu kasvoille, silmänympärysiholle ja huulille. Sarjan kasvovesistä löydät mustikkauutetta sisältävän Mossa Active Vitamin Toner -kasvoveden normaali- ja sekaiholle, sekä lakkauutetta sisältävän Mossa Soothing Vitamin Toner -kasvoveden kuivalle ja herkälle iholle.

Kosteutusta iholle saat helposti erityyppisillä päivävoiteilla, Mossa-tuotesarjarjasta löydät Mossa Youth Defence Hydration Moisturising Antioxidant -päivävoiteen normaalille, yhdistelmä- ja herkälle iholle. Päivävoiteen mustikan ja E-vitamiinin bioaktiivisen yhdistelmän koostumus syväkosteuttaa ihoa. Hyaluronihappo silottaa juonteita ja antioksidantit suojaavat ihoa haitallisilta ympäristösaasteilta ja viivästyttävät ikääntymistä. Mossa Skin Perfector Sheer Coverage sävytetty bb-kosteusvoide poistaa liiallisen kiillon ja häivyttää juonteet, rypyt ja ihohuokoset tehden ihosta nuoremman näköisen. Luonnon mineraalipigmentit antavat iholle terveen hehkun. Hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa ihon pintaa. Luonnolliset öljyt ja karitevoi ravitsevat ja suojaavat kosteuden haihtumiselta. 

Mossa Youth Defence Repair Restoring -silmänympärysvoide sisältää karhunvatukan omega 3 ja 6-rasvahappoja. Karhunvatukan öljy imeytyy helposti ohueen silmänympärysihoon, Omega 3-6-yhdistelmä ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. 

Kaikki MOSSA tuotteet on sertifioitu. Luomukosmetiikan sertifiointistandardit on kehitty tarkoituksena tehdä tuotteen valinnasta helpompaa. Nykyaikana käytetään yli 8000 erilaisia raaka-ainetta kosmetiikassa. Jotkut niistä ovat luonnollista alkuperää - kasviöljyt, uutteet tai haihtuvat öljyt, mutta useimmat niistä ovat kemiallisia yhdisteitä, jotka on valmistettu keinotekoisesti laboratoriossa. Kukaan ei pysty muistamaan kaikkia mahdollisia ainesosia ja niiden vaikutuksia. Siksi sertifiointi auttaa erottamaan luomutuotteet ja synteettisten kosmetiikan.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää