Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Testissä kynsilakanpoistoaineet kimallelakalle

Testissä kynsilakanpoistoaineet kimallelakalle

Kimalle- ja tekstuurilakat ovat monen susiossa sillä niillä saa helposti näyttävät ja kauniit kynnet kotona. Lakkojen suosiota varjostaa kuitenkin niiden vaikea poistaminen. Poistamiseen on tarjolla monenlaisia ohjeita, jotka yleensä vaativat aikaa tai askartelua. Kimallelakkojen keräilijänä päätin kokeilla mikä poistotuote on tehokkain. Testijoukkoon valitsin kätevän purkkipoistoaineen, erityisesti kimalteelle tarkoitetun poistogeelin, perinteisen asetonia sisältävän kynsilakanpoistoaineen sekä hellävaraisemman asetonittoman poistoaineen. Jokainen poistotuote sai vaikuttaa kynnellä ainakin 30 sekuntia ennen tuloksen arvioimista. Lakkana oli kynsissä jo viikon verran viihtynyt Essien Fringe Factor

Kynsilakanpoistoaine purkissa

Tavallisten kynsilakkojen poistamiseen nopein, siistein ja tehokkain Lumenen Gloss & Care Express Nail Polish Remover -purkkipoistoaine ei valitettavasti ole yhtä tehokas kimallelakkojen suhteen. Kynsi upotetaan purkkiin, pyöräytetään edes takas muutaman kerran ja lakka on tavallisesti poissa. Purkin sisällä oleva vaahtomuovi sisältää lakanpoistoainetta ja on hellävarainen vaihtoehto kynttä ajatellen. Kimalle ei kuitenkaan liikahda aivan yhtä helposti kuin tavalliset lakat ja sormea saa pyöritellä purkissa tovin. Tavallisesti lemppari poistotuotteeni ei siis onnistunut tässä tehtävässä kovin hyvin.   

Kimallelakan poistogeeli

Essien Leave no trace -kimallelakan poistogeeli levitetään tuubista suoraan kynnelle lakatulle alueelle. Geelin annetaan vaikuttaa kynnen päällä 30 sekuntia. Vaikutusajan päätteeksi geeli pyyhkäistään vanulapulla tai pumpulilla ja geeli saa mukaansa usein suurimman osan lakasta. Tälläkin kertaa kynnen keskiosa puhdistui ensimmäisenä, sillä kynnen keskiosaan geeli levittyy tasaisemmin. Yleensä geelin levityksen joutuu toistamaan saadakseen kaiken lakan kokonaan pois. Poistoaineen sisältämät kuorintarakeet auttavat lakan poistamisessa, mutta eivät vahingoita kynttä. 

Tavallinen asetonia sisältävä poistoaine

Tehokkaimmaksi poistokeinoksi osoittautui perinteinen, hieman asetonia sisältävä kynsilakanpoistoaine. Poistoaineeseen kostutettua vanua kannattaa pitää kynnen päällä paikoillaan hetken ja pyyhkiä sitten pois. Mavalan Nail Polish Remover Lotion poisti kimallelakan tehokkaimmin, eikä kynsi tuntunut kärsivän poistoaineesta.  

Asetoniton kynsilakanpoistoaine

Hellävaraisempi Mavalan Nail Polish Remover Pink soveltuu hauraille ja heikoille kynsille ja poistaa tavallisen kynsilakan melko mutkattomasti. Todella tummia lakkoja saa hangata melko kauan ja kimallelakkaan se tehoaa huonosti. Annoin vanulapun vaikuttaa kynnellä melkein minuutin, jolloin lakkaa pystyi rapsuttamaan hieman irti. 30 sekunnin jälkeen nimittäin lähes koko lakka oli koskemattomana jäljellä. Tämä on erinomainen tuote tavallisia ja vaaleita lakkoja käyttävälle. 

Testissä pärjäsi parhaiten aivan tavallinen, asetonia sisältävä kynsilakanpoistoneste, jota vanulapussa painamalla kynnelle saa irrotettua suurimman osan kimalteesta. Geelipoistoaine on myös tehokas ja vaatii lähinnä toisen käsittelyn vain kynsien reunoille. 

Kimaltelevia manikyyreja viitsii siis edelleenkin tehdä!

- Eevis 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää