Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Suojaudu auringolta - myös talvella!

Suojaudu auringolta - myös talvella!

Vaikka aurinko ei talvella aina täydeltä taivaalta paistaisikaan, on siltä suojautuminen kuitenkin aivan yhtä tärkeää kuin kesällä. UV-säteilyä esiintyy myös pilvisellä päivällä ympäri vuoden. Erityisen vaarallisen auringosta tekee talvella valkeat hanget, jotka heijastavat auringonsäteet kasvoille entistä voimakkaampina. Talvella auringolta suojautuminen on tärkeää myös lomamatkoilla. Keskellä talvea kovalle auringonpaisteelle tottumaton iho saa suuren määrän säteilyä, niin etelänmatkalla kuin laskettelureissullakin.  Molemmissa lomakohteissa on siis tärkeää muistaa hyvä suojautuminen. 

Kerrosta suojavoide meikin alle

Aurinkovoiteiden käytön ei tarvitse aiheuttaa päänvaivaa. Suojavoiteen voi kerrostaa meikin alle ja sitä voi lisätä myös meikin päälle taputellen nenänpäähän ja otsalle tarpeen vaatiessa. Vaikka meikkipohjasi sisältäisikin aurinkosuojan, on sen alle syytä kerrostaa suojavoide pitkiä aikoja auringossa vietettäessä. Kevyitä ja hyvin levittyviä aurinkosuojavoiteita löytyy monelta ihonhoitomerkiltä. Shiseidon Urban Environment UV Protection Cream on todella ohut voide, joka on helppo levittää kasvoille kosteusvoiteen sijaan ennen meikkiä. Kevyt voide imeytyy ihoon heti eikä vaadi erityistä työstämistä. Meikkivoide levittyy voiteen päälle kauniisti ja pysyy siistinä koko päivän. Voide kosteuttaa ihoa tarpeeksi ja soveltuu käytettäväksi tavallisen kosteusvoiteen sijasta. Suojakerroin 30 suojaa sopivasti ihoa päivittäisissä olosuhteissa kaupunkiympäristössä. Linjasta on saatavilla myös suojakertoimen 50 sisältävä voide vaativampiin olosuhteisiin. Voide soveltuu kasvojen lisäksi myös vartalolle. 

Shiseidon suojavoide ei ole paksua, eikä jätä ihoa tahmeaksi tai valkoiseksi. Voide on erinomainen meikin alla korvaamaan tavallisen kosteusvoiteen. 

Muista suojata myös huulet!

Kasvojen ihon lisäksi suojaa kaipaavat myös huulet. Huulten iho voi palaa siinä missä muukin iho. Huulituotteissa on harvemmin suojakertoimia jo ennestään, joten erityisesti lomamatkoja ajatellen kannattaa suojautua erillisellä huulivoiteella. Malu Wilzin Moisture Plus Lip Balm sisältää suojakertoimen 10. Voide jättää huulille kauniin kiillon, mutta sen päälle levittyy erinomaisesti myös oma suosikkipuna. Aurinko kuivattaa huulia siinä missä kuiva pakkasilmakin ja voide pitää huulet ihanan kosteutettuina ja pehmeinä. 

Nautitaan talviauringosta turvallisesti! 

-Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää