Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Puhdistava aamurituaali

Puhdistava aamurituaali

Haluatko terveellisen alun päivällesi?

Heti herättyäsi, vuoden ympäri, maanantaista sunnuntaihin, riippumatta kellonajasta tai siitä, mitä teit edellisenä iltana – on aika muuttaa aamurutiinejasi! 
 
Aloita aamusi detox-juomalla: vastapuristettua sitruunamehua ja hyppysellinen raastettua inkivääriä sekoitettuna lämpimään veteen. Juoma on erityisen tehokas, jos se nautitaan 15–20 minuuttia ennen aamiaista. Ei liian kuumana – koska silloin vitamiinit tuhoutuvat – eikä liian kylmänä –  koska silloin elimistösi toiminnot hidastuvat. 
 
Olet ehkä kuullut juomasta aikaisemmin,  mutta tiedätkö, miksi se on hyväksi elimistöllesi?
Se antaa energiaa, sisältää antioksidantteja, raikastaa, puhdistaa ja poistaa nestettä – todellinen detox-taikajuoma!  Sisäisesti se stimuloi immuunijärjestelmääsi ja poistaa kuona-aineita tuomalla kehoosi runsaasti C-vitamiinia ja hivenaineita. Ulkoisesti juoma pitää vatsasi litteänä ja auttaa sinua jopa karistamaan muutaman kilon! 100 grammassa juomaa on vain  19 kaloria, ja kaiken lisäksi sillä on ruokahalua hillitsevä vaikutus.
 
Tunnet olosi hoikemmaksi ja terveemmäksi, ja antioksidantit saavat ihosi hehkumaan. Siinä kolme hyvää syytä vaihtaa aamukahvi lämpimään sitruunaveteen!
 

LISÄÄ VINKKEJÄ

> Näin lisäät tehoja aamulenkkiisi

> Vinkkejä ihanaan aamuun

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Haluaisitko päästä eroon kielteisistä tunteista ja stressistä? Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja.

Lue lisää
  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Onko sinulla oikea kyykkytekniikka? Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Lue lisää