Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pistä juoksuksi

Pistä juoksuksi

Harrastat siis juoksua, hienoa! Mutta osaatko juosta oikein? Haluatko olla huippukunnossa tänä kesänä? Juoksemalla saat taatusti tuloksia! Juoksu paitsi hoikistaa varttasi myös vahvistaa sydäntäsi ja alaraajojasi. 

Muista kuitenkin aloittaa varovasti. Heti ensimmäisellä kerralla ei kannata yrittää 10 kilometrin lenkkiä. Anna kehosi totuttautua vähitellen. Ensimmäinen nyrkkisääntö: hiljaa hyvä tulee. Näin vältyt liikuntavammoilta!
 
Aloita juoksemalla minuutti ja kävelemällä minuutti ja jatka tätä noin 20 minuuttia. Kahden päivän harjoittelun jälkeen voit tuplata ajan. Säännöllisellä ja asteittain etenevällä harjoittelulla tunnet, kuinka juoksu helpottuu ja kestävyytesi paranee päivä päivältä.
 
Tässä 3 vinkkiä, joiden avulla etenet vieläkin nopeammin haluamiisi tuloksiin: 
  1. Käytä aktiivisuusranneketta tai sykemittaria seurataksesi edistymistäsi. 
  2. Joukossa on hauskempaa! Juokse ystävien kanssa – saat lisää motivaatiota. 
  3. Valitse oikeat varusteet. Saat parempia tuloksia, kun sinulla on säähän sopiva urheiluasu, hyvin istuvat urheilurintaliivit ja sopivat juoksukengät, joiden tulee olla yhtä kokoa suuremmat kuin normaali kengänkokosi!  
LISÄÄ VINKKEJÄ
 
 
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Haluaisitko päästä eroon kielteisistä tunteista ja stressistä? Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja.

Lue lisää
  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Onko sinulla oikea kyykkytekniikka? Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Lue lisää