Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Ota aikaa itsellesi

Ota aikaa itsellesi

Mitä jos aamu olisi päivän paras hetki? Yritä nousta aamuisin ylös sängystä tuntia ennen herätyskellon soimista! Tiedämme, että tämä ei ole helppoa, mutta lupaamme, että huomaat eron välittömästi, kunhan et ensitöiksesi ala tarkistaa sähköpostejasi! Ota aikaa ITSELLESI. Mieti mitä haluat saada aikaan päivän mittaan, tee muutama aurinkotervehdys, herätä kehosi treenituokiolla tai nauti herkullinen aamiainen… 

Jos et missään tapauksessa ole aamuihminen, voit valita jonkin toisen ajankohdan. Tärkeintä on, että omistat itsellesi puoli tuntia tai tunnin, sen mukaan mikä sopii aikatauluusi. Esimerkiksi tullessasi kotiin töistä tai ennen nukkumaanmenoa. Pääasia on, että teet sen.  Kun olet järjestänyt itsellesi aikaa, sulje kaikki yhteydet! Sulje tietokone ja kännykkä, avaa kirja tai kuuntele lempimusiikkiasi ja rentoudu. 
 
Loistava keino stressin ja jännitteiden laukaisemiseen on itse tehty hieronta. Himmennä valot ja ota mukava asento sohvalla tai sängyllä. Hiero hellävaraisesti toisen jalan lihaksia sormillasi. Jos tunnet jalassa kireitä kohtia, hiero niitä painelle pyörein liikkein viiden syvän hengityksen ajan. Toista sama toisella jalalla. Hiero seuraavaksi yläselkääsi, erityisesti olkapäiden ja niskan välistä aluetta. Siirry sitten alaselkään ja nojaa eteenpäin hieroaksesi selkärangan viereisiä lihaksia.
 
Jos haluat sekä rentouttavaa että hoikentavaa hoitoa kehollesi, kokeile Biotherm Body Refirm Stretch  Oil -vartaloöljyä. Hennosti kesälle tuoksuva kosteuttava ja kiinteyttävä öljy tarjoaa todella nautinnollisen elämyksen kehollesi ja mielellesi.
 
LISÄÄ VINKKEJÄ
 
 
 
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää