Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Sheikkaa kiiltoöljyä huuliin!

Sheikkaa kiiltoöljyä huuliin!

Moni on jättänyt huulikiillot teinivuosien jälkeen meikkipussin pohjalle. Tänä keväänä kiiltomarkkinoita ravistaa sen verran mielenkiintoinen uutuus, että uskon monen naisen koukuttuvan kiiltäviin, hyvin hoidettuihin huuliin.

Lancôme lanseerasi oman kauneusurani alkupuolella, vuosituhannen vaihteen kieppeillä legendaariset Juicy Tubes-huulikiillot, joita himoittiin, hamstrattiin ja keräiltiin. Tänä keväänä Lancôme esittelee aivan uudentyyppisen kiiltosensaation nimeltään Juicy Shaker. Sensaation siitä tekee sen hoitava ja runsaspignmenttinen öljykoostumus sekä hauska sienen muotoinen, lyhyt ja leveähkö samettiapplikaattori, jonka avulla väri painellaan huulten pintaan. Eikä tuo pakkauksen cocktail shakeria imitoiva muotoilukaan hassumpi ole, piristävä uutuus perusputkiloiden ja -purkkien rinnalle.

Kiiltoöljyn koostumus on kaksifaasinen, mikä tarkoittaa pigmenttien ja öljyn olevan toisistaan erottuneina ennen kunnon ravistamista. Senpä takia Juicy Shaker-iskulause kuuluukin "Shake it! Twist it! Love it!" Sheikkaa, kääntele ja rakastu, eli kunnon ravistus, ja sitten vasta huuliin! On kuin laavalamppua seuraisi värin ja öljyn sekoittuessa tasaiseksi massaksi... ;) 

Varsinkin näin alkukeväästä ainakin omat huuleni tuntuvat kuivilta ja kiristäviltä. Olin todella positiivisesti yllättynyt öljykiillon notkeasta, kuitenkin pysyvästä koostumuksesta. Persikka-, manteli-, karpalo- ja myskiruusuöljy hoitavat, suojaavat  ja pehmentävät huulia, ja kunnon pigmentit antavat kiillolle runsaan ja monivivahteisen sävyn. Perinteiset huulikiillot saattavat tuntua monen mielestä tahmaisilta, tämän kanssa sitä varaa ei ole!  

Sävyjä on 14 ja kussakin on oma herkullinen tuoksunsa. Hedelmistä edustettuina ovat mm. mango, persikka, meloni ja yuzu, marjaisempaan makuun löytyy karhunvatukkaa ja kirsikkaa. Ihania yllättäjiä olivat pinkistä ja oranssista sekoittuva, sitruunamarengin tuoksuinen "Boom Meringue" (313) sekä huulet raikkaan roosaksi sävyttävä turkoosinsininen "Mint to Be" (400). Jälkimmäinen on muuten kausi/keräilysävy, joten meikkifanit hakekaa äkkiä omanne pois!

Meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen valitsi lehdistötilaisuudessa itselleni ja Eevaleena Liedekselle saman mangolta tuoksuvan sävyn "Mangoes Wild" (381). Eeviksellä sävy näytti roosaiselta, omilla huulillani se taittui pinkimpään suuntaan. Väriä voi myös kerrostaa huuliin. Yhdellä kiiltokerroksella lopputulos on mehumaisen läpikultava, useammalla kerroksella sävy syvenee. Tällä tuotteella on muuten tosi helppo painella huulten pintaan trendikäs ombré-liukukiilto.

Ihanan keväinen ja hauska meininki näissä kiiltoöljyuutuuksissa, tykkään! Myös Eevikseltä peukku. :) 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää