Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kätevät ihonhoitotuotteet mukaan matkalle

Kätevät ihonhoitotuotteet mukaan matkalle

Lomamatkalla suositaan monikäyttöisiä, kevyitä, mutta riittoisia tuotteita. Kevyt pakkaaminen voi kuitenkin välillä tuntua vaikealta isojen pakkauskokojen vuoksi. Muutamilla kompakteilla tuotteilla kokoat tehokkaan meikkipussin myös lomamatkalle. Hyvistä puhdistustuotteista ja kosteuttavista voiteista ei kannata pihistellä. Suuntasitpa lomallasi mihin tahansa, myös aurinkosuoja on aina syytä pakata mukaan. 

Suosi kompakteja ja monikäyttöisiä tuotteita

EOS Berry Blossom käsirasvan pakkaus on kätevän pieni ja ohut. Pakkauksen koko tekee siitä erinomaisen tuotteen mukaanotettavaksi. Pieneen tilaan mahtuvasta voiteesta riittää kuitenkin pidemmällekin matkalle. Raikas kukkaisa tuoksu on virkistävä ja voide mukavan ohutta. Tuote imeytyy hyvin käsiin, eikä jätä niitä tahmean tuntuiseksi. Voiteessa on 95% luonnonmukaisia ainesosia ja useita herkullisia tuoksuvaihtoehtoja. Voide soveltuu hyvin myös muulle vartalolle, joten saat pienestä tuotteesta hyödyn moneen. 

Tee meikinpuhdistuksesta helppoa

Vaikka meikinpuhdistusliinat eivät päivittäiseen meikinpuhdistukseen ole välttämättä tarpeeksi tehokkaita, voi laadukkaita liinoja käyttää esimerkiksi matkalla. Kevyet kertakäyttöiset liinat soveltuvat meikinpuhdistamiseen ja kasvojen virkistykseen. Shiseidon Pureness -puhdistusliinat poistavat jopa vesiliukoisen silmämeikin. Öljyttömät ja alkoholittomat liinat soveltuvat kaikille ihotyypeille ja jättävät raikkaan ja pehmeän tunteen kasvoille. Yksi puuvillainen liina riittää kasvojen puhdistukseen ja 30 liinan paketti kestää pidemmänkin reissun ajan. 

Shiseidon meikinpuhdistusliinat poistavat meikin tehokkaasti. 

Elvytä iho matkan rasituksista

Iho kuivuu yleensä matkustettaessa ilmaston ja hanaveden vaihtelusta sekä lentokoneen kuivasta ilmasta. Ihoa kuivattaa lämpimässä kohteessa aurinko ja talvisessa kohteessa kuiva pakkasilma. Yöksi kasvoille jätettävät naamiot tekevät ihonhoidosta helppoa. Cliniquen Moisture Surge Overnight Mask voidaan levittää puhdistetuille kasvoille joka ilta tai aina tarvittaessa. Naamio palauttaa ihoon oikean kosteustasapainon, kirkastaen ja pehmentäen sitä. Levitä naamiota reilusti kasvoille ja kaulalle ja työstä iholle pyörivin liikkein. Annan naamion imeytyä kasvoille äläkä huuhtele sitä pois. Aamulla iho on virkistynyt ja kuulas.  

Pakkaa mukaan kevyttä luksusta

Lomamatkalle voi välttämättömien tuotteiden lisäksi saada myös hemmottelevia tuotteita. Philosophyn microdelivery triple-acid brightening peel -kuorintalaput ovat yksittäispakattuja liinoja, joilla kuoritaan kasvojen ja kaulan iho. Ihoa kirkastava kolmen hapon kuorinta tasoittaa ihon sävyä, auttaa kuivien juonteiden elvyttämisessä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Liinaa voi käyttää kerran viikossa, jolloin 12 liinan pakkaus riittää monen viikon käyttöön. Liinalla pyyhitään iltaisin puhdistetut kasvot ja kaula. Herkkäihoiset voivat huuhdella kasvonsa 3-5 minuutin päästä liinan käytöstä. Huuhtelu ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kaikkien kemiallisten kuorintahoitojen ajan on huolehdittava erityisen hyvästä aurinkosuojasta, sillä AHA-happo herkistää ihon auringolle ja voi edistää ihon palamista herkemmin.

Rentouttavaa talvilomaa!

- Eevis 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää