Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kasvonaamiot, joita ihosi kaipaa juuri nyt!

Kasvonaamiot, joita ihosi kaipaa juuri nyt!

Säännöllisesti käytettävä kasvonaamio tekee suuren muutoksen ihosi hyvinvointiin. Viikottaisella naamiolla vastaat ihosi tarpeisiin tarkemmin. Kuiva iho hyötyy kosteuttavista naamioista, rasvoittuva iho sen sijaan talintuotantoa säätelevästä mutanaamioista. Normaalille iholle voi vaihdella naamioita vapaasti sen vaihtuvan tarpeen mukaan. Ihon hoitotarve vaihtelee muun muassa vuodenajan mukaan. Naisilla vaikuttavat myös eri ajat kuukaudessa. Hyvään ihonhoitorutiiniin kuuluisikin muutama eri naamio, joita vaihdella ihon senhetkisen tarpeen mukaan.

Puhdista ja poista epäpuhtauksia

Kasvoja on hyvä puhdistaa välillä tavallisen meikinpuhdistuksen lisäksi myös syväpuhdistavilla naamioilla. Naamio vaikuttaa iholla kauemmin kuin poistotuote ja pääsee vaikuttamaan syvemmälle ihoon. Puhdistavissa naamioissa suositaan yleensä mutaa tai turvetta niiden rasvaa ja epäpuhtauksia poistavien ja ihohuokosia supistavien ominaisuuksiensa vuoksi. Normaalille ja rasvoittuvalle iholle soveltuu esimerkiksi Lumenen Matt Touch syväpuhdistava turvenaamio. Naamio parantaa ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jättäen ihon mattapintaiseksi. Naamiota voi käyttää 1-2 kertaa viikossa puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa. Naamion annetaan vaikuttaa iholla n. 10 minuuttia ja huuhdellaan sitten pois vedellä. Naamion iholla aiheuttamaa kihelmöintiä ei kannata pelästyä, se vain kertoo naamion vaikutuksesta. Mustapäät saavat kyytiä naamion säännöllisellä käytöllä.

Kuori ja kirkasta

Etenkin talven jälkeen iho kaipaa kirkastusta ja virkistystä. Luonnonkosmetiikkamerkki Mádaran Brightening Peel -naamio soveltuu väsyneelle ja elottomalle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia, tukkeutuneita ihohuokosia tai juonteita. Kuorintanaamion teho perustuu AHA-happoon, joka uusii ihoa, kuorimatta sitä mekaanisen rasituksen avulla. Naamion hedelmähapot ja C-vitamiini kirkastavat ihoa, maitohappo kosteuttaa ja mustaselja rauhoittaa. Ihosta tulee säteilevä, pehmeä ja kaunis. Naamio levitetään puhdistetuille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 3-10 minuuttia. Naamio soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta herkkäihoisten kannattaa totutella naamioon pikkuhiljaa vaikutusaikaa nostaen. Ylimääräinen naamio huuhdellaan pois vedellä.

Kiinteytä ja kosteuta

Talven jälkeen iho on usein kuiva ja menettänyt elastisuuttaan. Kiinteyttävä naamio Dr.Hauschkalta on ihoa hemmotteleva tehonaamio kerran tai kaksi kertaa viikossa käytettäväksi. Naamion sisältämät ruusu, rohtosalkoruusu ja orvokki tukevat ihon uudistumista. Ruusuvesi, mangovoi ja avokado- sekä manteliöljy vahvistavat ihoa ja lisäävät siihen kosteutta. Naamio levitetään puhdistetuille kasvoille ja kaulalle sekä silmänympärysalueelle. Sen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio huuhdellaan lämpimällä vedellä. Naamion jäljiltä iho on pehmeä, kiinteä ja tasainen. Naamio on erinomainen hoito myös ennen meikkiä. Anna naamion vaikuttaa vaikka aamupalan ajan ja ihastu tapaan, jolla meikkivoide levittyy täydellisesti kasvoille.

Valitse naamio ihon senhetkiseen tarpeeseen

Muista, että naamioita voi käyttää vaikka useampia peräkkäin. Voit puhdistaa ihosi turvenaamiolla ja sen jälkeen hemmotella sitä kiinteyttävällä ja kosteuttavalla naamiolla. Naamiota ei tarvitse aina levittää myöskään koko kasvoille. Turvenaamion voi levittää pelkästään kasvojen t-alueelle eli otsalle, nenälle ja leualle. Kosteuttavien naamioiden kanssa voi vastaavasti keskittyä poskipäihin tai muihin kuiviin alueisiin.

- Eevis

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää