Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief - Kosteutta janoiselle iholle

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief - Kosteutta janoiselle iholle

Tule tutustumaan ja ihastumaan uudistuneisiin Moisture Surge -voiteisiin. Cliniquen kostausnaamio on yksi Mariela Sarkiman helmikuun suosikkituotteista: ”Cliniquen Moisture Surge Overnight Mask -yönaamio auttaa ihoa palauttamaan päivän aikana menetetyn kosteuden sekä tasapainottaa ja kirkastaa ihon kuivan pinnan.”

  • Moisture Surge Extended Thirst Relief -geeli. Ihoa optimaalisesti kosteuttava. Sopii hyvin meikin alle. Kaikille ihotyypeille. Öljytön.
  • Moisture Surge Intense -kosteusvoide. Kuivalle iholle. Tehokosteuttaa ja vahvistaa ihon luonnollista kosteussuojaa. Öljytön.
  • Moisture Surge Overnight -kosteusnaamio. Kaikille ihotyypeille. Öljytön.
  • Clinique Moisture Surge Face Spray kosteussuihke kasvoille. Kosteuttava kasvosuihke, joka sisältää aktiivista aloe veraa. Palauttaa nopeasti ihon kosteustasapainon ja auttaa ylläpitämään sitä. Pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Öljytön. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ammattilaisen neuvoja- räätälöitynä sinulle.

Clinique-konsulentit ovat tunnetusti parhaita alallaan. Heidät tunnetaan miellyttävästä olemuksestaan
ja valkoisesta takista. Nämä ihonhoidolle- ja ehostukselle omistautuneet ammattilaiset tietävät kaiken sinulle sopivista ihonhoitotuotteista ja meikkitrendeistä. Jokainen Clinique-konsulentti on läpäissyt ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä suunnitellun koulutusohjelman ja tämä takaa sen, että sinua palvelee Clinique konsulentti, joka tuntee asiansa. Varaa aikasi, me hoidamme loput!

UUDET SÄVYT! Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm -huulipunakynä. Sisältää kosteuttava mangovoita, joka hoitaa kuivia huulia.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää