Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Vartalolle hehkua BB-voiteilla

Vartalolle hehkua BB-voiteilla

Luonnonkosmetiikkasarja Acorellen valikoimista löytyy jojobaa ja kehäkukkaa sisältävä kuivaöljy, joka antaa iholle kauniin kultaisen hehkun samalla kosteuttaen. Kuivaöljyn paras puoli on sen nopea kuivumisaika. Ravistele pulloa ennen käyttöä ja annostele pullosta öljyä ensin kämmenelle. Kultahippuja sisältävä öljy levittyy helposti ja luo iholle hehkuvan pinnan. Väri ei irtoa vaatteeseen ja tuoksu on miellyttävän kevyt.Lumenen Natural Bronze heleyttävässä vartalovoiteessa on ohuen kosteusvoiteen koostumus, mutta kultainen hehku ja kevyt kimallus samassa. Voide tasoittaa ihon sävyä ja tekee siitä kosteutetun, sileän ja hehkuvan. Voide levittyy hyvin, kuivuu nopeasti eikä juurikaan tahraa vaatteita, varsinkin jos kuivumista odottaa hetken. Pirteä kesäinen tuoksu takaa aurinkoisen tunnelman harmaallakin säällä. Biothermin BB Lait Corporel -vartalovoiteesta vapautuu iholle hieromalla kultaista väripigmenttiä. Ohut voidemainen koostumus muuttuu vaaleasta voiteesta kultaiseksi hehkuksi iholla. Voide antaa kauniin, mutta luonnollisen kevyen päivetyksen. Voiteessa ei ole erillisiä kultahippuja, mutta se taittaa kauniisti valoa. Tuoksu on sama Biothermin klassikko kuin tavallisessakin kosteusvoiteessa. Nuxen Prodigieux Body Lotion -vartaloemulsio on testijoukkomme luonnollisin vaihtoehto. Voiteesta ei tule erillistä sävyä, mutta se tasoittaa ihon sävyä ja antaa sille kauniin luonnollisen hehkun. Iho näyttää hoidetulta ja terveeltä. Täysin väritön voide on varmin valinta erityisesti täysin valkoisten kesäasujen pariksi. Jos kaipaat ihollesi intensiivisemmän poispestävän rusketuksen, valitse L´Oréal Parisin Sublime Bronze Summer Legs BB-voide. Tätä paksumpaa voidetta kannattaa hieroa iholle suurin pyörivin liikkein tasaisen kullanhohtoisen sävyn saamiseksi. Voide pysyy iholla hyvin ja lähtee vasta seuraavassa pesussa pois. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää