Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Suojaa hiuksesi auringolta

Suojaa hiuksesi auringolta

Kuuma kesäaurinko kuivattaa ja haurastuttaa hiusta nopeasti. Erityisesti rantalomalla tai muuten pitkiä aikoja auringossa vietettyään huomaa hiusten karheuden ja kiillottomuuden. Aurinko polttaa ja kuivattaa hiusta siinä missä ihoakin ja myös hiukset olisi hyvä suojata auringolta. Hiusvärisi ja terveen kiillon saat säilytettyä aurinkoa varten suunnitelluilla hiusten hoitotuotteilla. 

Vaihda shampoo ja hoitoaine kosteuttaviin ja hoitaviin tuotteisiin kesäkuumalla. Wellan System Professional After Sun -sarjasta löytyy hiusten hellävaraiseen pesuun sekä shampoo, että hoitoaine. Molempien päätehtävä on pestä hiukset hellästi auringon rasituksen jälkeen. Tuotteiden ainesosat kosteuttavat hiuksia tehokkaasti ja lisäävät niiden pehmeyttä. Tuotteet hoitavat myös auringolle altistuvaa päänahkaa. 

Mikäli tavallinen poispestävä hoitoaine ei riitä hoitamaan hiuksia tarpeeksi, voi hoitoa tehostaa myös hiuksiin jätettävällä hoitosuihkeella. After Sun Fluid -hoitosuihketta suihkitaan pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen. Suihke auttaa hiusten selvityksessä ja vahvistaa niitä. Hiukset on helpompi kammata, eivätkä ne katkeile. Suihke hoitaa ja kosteuttaa myös päänahkaa.

Hiuksia tulisi suojella auringolta koko ajan. Hoitaminen pelkästään auringossa oleilun jälkeen ei riitä. Hellehatun voi korvata hiuksien UV Spray -suojasuihkeella, joka suojaa hiusta säteilyltä ja kuumuudelta. Suihkeen vedenkestävä ja rasvaton koostumus on miellyttävä hiuksissa, eikä tee niistä rasvaisen tuntuisia. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää