Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Rantakassin kesäiset kaunistajat

Rantakassin kesäiset kaunistajat

Rantakassiin haluaa pakata vain helppoja ja käytännöllisiä tuotteita, jotka suojaavat ihoa auringolta ja pidentävät ulkonaoleskeluaikaa. Muista suojata sekä iho, että hiukset haitallisilta UV-säteiltä vaatteiden ja hattujen lisäksi myös aurinkosuojavoiteilla. Rantapäivän tai altaalla oleskelun ei tarvitse olla myöskään täysin meikitöntä. Muutama vedenkestävä meikkituote on lomakassin tärkeimpiä perustuotteita.

Aurinkosuoja on kesäkassin tärkein varuste. Kasvoille ja vartalolle kannattaa valita omat tuotteensa, sillä kasvot kaipaavat yleensä vartaloa korkeampaa suojausta.  Ultrasun SPF50+ kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja annostellaan kätevästä pumppupullosta. Ohut voide levittyy iholle hyvin eikä jätä valkoista tai tahmeaa kerrosta ihon pinnalle. Voide kestää hyvin altaassa pulahtelun, mutta aurinkovoidetta on aina hyvä lisätä tasaisin väliajoin. 

Vesipedon hiukset siloittaa ja selvittää Tangle Teezer Aqua Splash -harja. Sisältä ontto harja ei kerää itseensä vettä ja on helppo pitää kädessä jopa suihkussa. Joustavat ja pehmeät harjakset selvittävät takkuiset ja märät hiukset niitä vaurioittamatta tai katkomatta. 

Hiukset tarvitsevat ihon lailla suojaa auringolta. Jos hellehatut eivät kuulu kesätyyliisi, suihki hiuksiin Wellan System Professional Sun UV Spray -suojasuihketta. Suihke suojaa hiuksia auringon ja UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta ja pitää hiusvärisi kirkkaampana. Suihkeesta ei jää hiuksiin likaista tunnetta, sillä se on täysin rasvaton. 

Uima-altaalla oleilun ei tarvitse olla täysin meikitöntä. Maybellinen The Falsies Push Up Drama -ripsiväri on todella vedenkestävä ja pysyy paikallaan hikisemmänkin lomapäivän. Intensiivinen musta ripsiväri piristää muuten kesäisen meikitöntä tyyliä. 

Huulten kesäinen uutuus tulee Cliniquelta, joka on yhdistänyt sävyttävän huulivoiteen ja huulten kuorinnan samaan. Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balmin kaksiosainen purkki sisältää alaosassa rakeisen kuorintavoiteen, joka uusii huulten ihoa lempeästi pienien sokerirakeiden avulla. Yläkorkin kevyesti sävyttävät huulivoide antaa huulille herkullisen kiillon. Kesän täydelliset pusuhuulet on tällä tuotteella taattu!

Aurinkoista kesää!  

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää