Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Talika Lipocils Platinum ripsiseerumiduo testiryhmä kommentoi

Talika Lipocils Platinum ripsiseerumiduo testiryhmä kommentoi

Testiryhmään osallistuvat sitoutuivat testaamaan tuotetta tunnollisesti aamulla ja illalla, kommentit tuloksista kerääntyvä tämän sivun kommentteihin 2 viikon käytön jälkeen ja 4 viikon käytön jälkeen.

Ripsienhoidon asiantuntija Talika tuo markkinoille syyskuun alussa uuden Lipocils® Platinum ripsiseerumiduon. Se koostuu päivä- ja yöseerumista, jotka hoitavat ripsiä niiden luonnollisen vuorokausirytmin mukaisesti, vuorokauden jokaisena tuntina.

LIPOCILS® PLATINIUM tekee ripsistä kauniit ja vahvat uudella tavalla: se stimuloi ripsen kasvua pidentämällä kasvuvaiheen pituutta ja lyhentämällä lepovaihetta. Tuloksena ovat tuuheat ripset, joita on enemmän ja jotka ovat pitkät, vahvat ja kaarevat.

Lipocils Platinum Day päiväseerumi suojaa , kasvattaa ja tummentaa ripsiä. Samalla se toimii pohjustustuotteena ripsivärille (Lipocils – kasviyhdiste, silkkiproteiini, Coleus forskohlii). Koostumuksesta 95,9 % on luonnollista alkuperää.

Lipocils Platinum Night yöseerumi herättää nukkuvat ripset ja elvyttää niiden kasvua sekä pidentää ripsen kasvuvaihetta. Lisäksi se ehkäisee ripsien irtoamista. (Uusi vaikuttava ainesosa: uute puna-apilan kukasta, lisäksi Lipocils – kasviyhdiste, adenosine, anti-age Expert – Peptidit). Koostumuksesta 94,8% on luonnollista alkuperää.

Testiryhmään osallistuvat sitoutuivat testaamaan tuotetta tunnollisesti aamulla ja illalla, kommentit tuloksista kerääntyvä tämän sivun kommentteihin 2 viikon käytön jälkeen ja 4 viikon käytön jälkeen.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Noin neljän viikon käytön jälkeen ripset tuntuvat jonkun verran pidemmiltä ja tuuheammilta. Tämän huomaan parhaiten ripsiväriä laitettaessa. Yöseerumista pidän todella sen helpon käytettävyyden vuoksi, joskin se ajoittain hieman tuntuu ärsyttävän herkkiä silmiäni. Aamulla meikkauksen yhteydessä päiväseerumin käyttä tuntuu jotenkin hankalalta ja olenkin käyttänyt päiväseerumia myös ohentuneisiin kulmakarvoihini ja niissä huomaan todella toivottua tuuhentumista! Vaikkei olekaan tarkoitettu, niin loisto tuote myös kulmakarvoille! Arvosana tuotteelle 4/5

- Saana

Vielä kahden viikon käytön jälkeen en merkittävää muutosta huomannut. Nyt neljän viikon jälkeen ripset ovat tuuheammat ja aavistuksen pidemmät. Muutokset näkyvät lähinnä ripsivärin kanssa. Päiväseerumi on myös hyvä pohjustusaine ripsivärille. Silmien ärsytystä on esiintynyt lähinnä jos ainetta on valunut silmiin hikoillessa tai jos olen epähuomiossa hieronut silmiä (esim. unissani).

- lindush

Kahden viikon käytön jälkeen ripset ovat hieman pidemmät ja paksummat. Minusta yöseerumin levitys on helppoa tarkan siveltimen ansiosta. Päiväseerumin applikaattori on hieman kämpelö, mutta pohjustusaineenakin toimiva päiväseerumi on hyvä ripsivärin alla.

Seerumien teline on kätevä, seerumit pysyvät yhdessä ja telineen avulla pystyssä. Kun tuotetta pitää esillä niin sitä on myös helppo muistaa käyttää päivittäin.

Minulla on melko herkät ja kuivat silmät, mutta ilokseni voin sanoa, että tuote ei ole ärsyttänyt silmiäni ollenkaan.

- Heli

4vkoa takana ripsiseerumin säännöllistä käyttöä. Pituutta ja kaarevuutta ripsiin on tullut hieman, sen huomaa varsinkin kun päiväseerumin jälkeen laittaa ripsivärin; ei ole ollut tarvetta taivuttaa ripsiä ja muutenkin ripsiväri levittyy paremmin, joten pohjustukseenkin tuote on hyvä. Ripset ovataavistuksen tummemmat mitä ennen seerumin aloitusta. Arvosanaksi antaisin 4/5.

- kuldiih

Olen käyttänyt tuotetta nyt hieman yli kaksi viikkoa. Isoja muutoksia en ole vielä huomannut, mutta jotain sentään. Ripset eivät irtoile tai katkeile oikeastaan enää ollenkaan, tämän koen erittäin positiivisena. Ripset ovat myös hieman tummemmat ja kiiltävämmät. Jos tuotteen levityksen jälkeen laittaa ripsiväriä ripset erottuvat paremmin kuin ennen pelkästään ripsivärin kanssa.Toivottavasti ripsiin tulisi vielä hieman pituutta/volyymia, jännityksellä odotan seuraavaa kahta vkoa mitä tapahtuu. Ai niin, silmäni ja ihoni ovat aika herkät, mutta tuote ei ärsytä ollenkaan.

- Kati

En ole huomannut mitään eroa entiseen verrattuna. Varmuuden vuoksi kysyin ulkopuoliselta henkilöltä, näyttääkö pidemmiltä tai tuuheammilta - ei näyttänyt.
Käytettäessä tulee olla varovainen, ettei lipsahda silmään, koska aine kirveltää aika lailla. Päiväseerumin levitys on helpompaa, koska on pehmeä levitin sekä tutun tuntuinen ripsiharja. Yölevitykseen on ohut sivellin, joka sikäli ihmetyttää, että miksei sekin voisi olla pehmeäpäinen levitin?

- Paula

Kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen ripsien väri on ehkä aavistuksen tummempi ja ne ovat hieman aiempaa pidemmät kuin ennen seerumin käyttöä, mutta ero on melko pieni. Alkuun seerumi hiukan kutitti silmiä, mutta parissa viikossa siihen on jo ilmeisesti tottunut, lähipäivinä en enää ole kutinaa juurikaan havainnut.

- Kasmiira

Olen käyttänyt tuotetta nyt 2 viikkoa säännöllisesti aamuin illoin, Päiväseerumi on hieman hankala levittää, mutta kun löytää oikean tekniikan ni sekin onnistuu ihan hyvin, miutta yöseerumi on todella helppo levittää kapean eyelinermaisen siveltimen ansiosta. Ripset tuntuvat hieman pidemmiltä, varsinkin kun silmät ovat meikattu. Pohjustuksena ripsiväri tuntuu levittyvän paremmin ja varsinkin silloin ripset näyttävät pidemmiltä mitä ovat olleet ennen seerumin aloitusta. Mitään suurempaa muutosta en tosin vielä ole huomannut tuuheudessa tai kaarevuudessa.

- kuldiih

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää