Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Syksyn ihanimmat kynsilakat!

Syksyn ihanimmat kynsilakat!

Syksyn kynsitrendeissä vallitsevat kaudelle ominaiset maanläheiset sävyt. Tutut murretut roosat ja beiget saavat rinnalleen tänä syksynä kuitenkin myös voimakkaampia värejä. Kesän kääntyessä syksyyn, heleistä sävyistä luovutaan ja tilalle valitaan näyttävämpiä vaihtoehtoja. Lakkasävyt heijastuvat vallitsevista muotiväreistä ja sopivat alkavan syyskauden vaatetrendeihin. Tänä syksynä kannattaa tutustua sinisten ja vihreiden laajaan värikirjoon ja yhdistellä voimakkaampiakin värejä rohkeasti arkipukeutumiseen. 

Tällä hetkellä muotiinkin paljon vaikuttava 70-luvun trendi näkyy myös kynsissä. Vaaleiden maitokahvisävyjen rinnalle nousevat herkulliset suklaan sävyt. Natural Code Mini Nail Polish sävyssä 79 Hot Cocoa on trendistä erinomainen esimerkki. Kaakaoinen kynsilakka on helppo sävy, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Natural Coden kynsilakat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, sillä ne levittyvät hyvin ja yksi kerros riittää peittävän ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 

Kynsilakoista löytyy nyt paljon helmiäistä ja pieniä kimalteita. Isojen kimalteiden sijaan kynsilakat taittavat kauniisti valoa ja antavat kynnelle kiiltävän pinnan. Lumenen Gel Effect -lakkojen syksyn uutuussävy 32 Rantapolku on trendistä erinomainen esimerkki. Kaunis nuderoosa on samaan aikaan klassinen, mutta trendikäs.  

Erilaiset vihreät ovat syksyllä voimavärejä meikissä. Trendi on helpoin kokeilla kynsissä, jossa harmahtava vihreä näyttää jopa neutraalilta. L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile sävy 666 Vert Absynthe on kestävä lakka, jolla saa jo yhdellä kerroksella peittävän lopputuloksen. Leveän siveltimen ansiosta lakka on helppo levittää tasaiseksi. 

Murrettujen syysvärien piristykseksi merkeiltä löytyy tänä syksynä myös paljon kirkkaita klassikkosävyjä. Kynsilakkojensa koostumuksen uusinut We Care Icon tarjoaa valikoimissaan useita vaihtoehtoja piristävistä perusväreistä. Nail Expert -lakkojen uusi geelikoostumus sävyssä 121 True Classic Blue on herkullinen sähkönsininen. Geelilakka levittyy hyvin ja kestää tavallista lakkaa pidempään. 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää