Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Näin teet täydellisen silmänrajauksen

Rajaus on joka naisen must niin arjessa kuin juhlassakin. Aina sen ei tarvitse olla paksu ja näyttävä, jo kapeakin rajaus ripsien tyvessä suurentaa silmiä ja toimii väsyneen ilmeen pikapiristäjänä. Opi tekemään ammattimaisen tarkka, katsetta kohottava silmänrajaus näillä täsmävinkeillä.

1. Hahmottele rajauksen muoto aluksi silmämeikkikynällä. Pidä kynä kevyessä otteessa ja värittele ripsien tyvi. Näin rajaus ei ”jää roikkumaan ilmaan”.

2. Aloita varsinainen rajaaminen silmän ulkonurkasta edeten kohti silmän keskiosaa. Pidä rajaustussi vaaka-asennossa ja käytä tussin kärkeä rajaamiseen.

3. Jatka rajaamista edeten silmän sisänurkasta kohti keskiosaa, jossa rajaus yhdistyy tasaiseksi. Pidä rajaus mahdollisimman kapeana silmän sisänurkassa, jotta katse pysyy raikkaana.

4. Viimeistele rajaus venyttämällä se yläviistoon nousevaksi silmän ulkonurkasta. Kavenna rajaus hienostuneeksi tussin kärkeä käyttäen.

5. Korjaa tarvittaessa pienet virheet meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanupuikolla ja viimeistele silmämeikki reilulla kerroksella ripsiväriä.

We Care Icon Smart Kajal Eyeliner -rajaustussin innovatiivinen muotoilu tekee silmien rajaamisesta helpompaa. Taivutetun varren avulla käsi pysyy tukevassa asennossa ja kärjen käyttäminen tarkkaan työskentelyyn on helppoa. Tulossa myyntiin syyskuussa!

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää