Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Ohjeet täydelliseen värikkääseen kissarajaukseen!

Ohjeet täydelliseen värikkääseen kissarajaukseen!

 Beautyblender tunnetaan erinomaisista meikkisienistä, joilla muun muassa meikkivoide, peiteaine ja voidemainen poskipuna levittyvät täydellisesti. Sarjan syysuutuus keskittyy nyt kuitenkin täydellisen kissarajauksen saavuttamiseen. Uuden Liner.Designer -rajausvälineen avulla rajauksen saa aina tasaiseksi. Taipuisa apuväline helpottaa rajauksen ulkokulman hahmottelua ja säästää rajauksen siistimiseltä vanupuikon avulla.  Kolmion muotoinen Liner.Designer on tehty joustavasta muovista, joten sitä on helppo asetella silmän ulkonurkkaan merkiksi rajaukselle. Aseta rajauskolmio silmän ulkonurkkaan ja hahmottele rajauksen alareuna Liner.Designerin reunaa vasten. Kolmiossa on suora, lievästi kaareva sekä pyöreä reuna, joita vaihtelemalla saat rajauksen ulkonurkasta eri muotoisen. Kokeile klassisen mustan rajauksen sijasta välillä värikkäämpää vaihtoehtoa. Lancômen Grandiôse Liner -rajaustussi pirteässä Saphire Mirifique -sävyssä sopii täydellisesti loppukesän päivetyksen pariksi. Sininen rajaus on klassinen, mutta näyttävä ja sopii muuten luonnollisen meikin pariksi myös arkikäyttöön. Rajauskolmiota käyttäessäsi sinun ei tarvitse siistiä rajauksen ulkonurkkaa enää vanupuikon avulla vaan siisti kissarajaus on aina takuuvarma! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää