Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Loppukesän huulipunahitti: mattainen liukuväri

Loppukesän huulipunahitti: mattainen liukuväri

Mattapunat jatkavat sesongista toiseen meikkitrendien kärjessä. Runsaspigmenttisiä ja kestäviä huulipunia löytyy monelta merkiltä, mutta L'Oréal Parisin uutuus  Matte Max -huuliväri erottuu muista muun muassa erikoisen applikaattorinsa avulla. Mattaisten punien rinnalla huulimeikissä näkyy myös Ombre Lips -trendi, jossa huuliin yhdistellään kahta tai jopa kolmea sävyä täyteläisemmän vaikutelman saamiseksi. 

Matte Max sävyjä on kuusi intensiivistä sävyvaihtoehtoa. Puna levitetään puikosta tyynyapplikaattorin avulla. Hylsyssä olevaan huulipunaan painetaan ja kierretään applikaattoria, joka nappaa itseensä värin. Tarkkakin levitys onnistuu muotoillun tyynyn avulla. 

Näyttävät ombre-huulet saa yhdistämällä kaksi toisiaan lähellä olevaa sävyä kauniin liukuvärin ja täyteläisemmän vaikutelman luomiseksi. Kokeile esimerkiksi tummempaa 007 sävyä huulten reunoille ja levitä reilu kerros lämpimämpää 006 sävyä huulten keskiosaan. Ombre-huulessa tavoitteena on luoda huulille liukuvärjäys-efekti tummasta vaaleaan. 

Matte Max -huulivärin koostumus on kevyt ja puuterimainen. Väri ei tunnu huulilla kuivattavalta vaan samettisen pehmeältä. Sävy pysyy huulilla hyvin eikä tahraa. Erillistä huultenrajauskynää ei tarvita teräväkärkisen applikaattorin vuoksi. Puikko saa pisteitä myös kapean muotonsa vuoksi, koska se sopii pienempäänkin käsilaukkuun ja housuntaskuun. 

Mikä on sinun lempi sävysi? 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää