Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Ihana hemmotteleva kasvonaamiotrendi: multimasking

Ihana hemmotteleva kasvonaamiotrendi: multimasking

Kylpyhuoneen kaapistamme löytyy usein kasvonaamio sunnuntai-illan sohvahetkeen. Puhdistava kasvonaamio löytyy varmasti monelta, mutta entäs naamiot muihin ihon haasteisiin? Iho ei aina kaipaa naamiolta samanlaisia hoitotuloksia, siksi olisi hyvä omistaa muutama erilainen naamio. Naisilla tietty aika kuukaudesta voi näkyä kasvoilla hyvinkin erilaisena reaktiona, myös vuodenajat vaikuttavat ihon tarpeisiin. Olisi siis hyvä omistaa muutama omalle iholle sopiva naamio ja käyttää niitä mahdollisimman tehokkaasti... 

Iho on harvoin samantyyppinen kaikkialla kasvoilla. Monella on t-alueelta, eli otsasta, nenästä ja leuasta rasvoittuvampi iho, joka kaipaa perusteellisempaa puhdistusta. Poskien iho voi olla kuivempi ja herkempi ja kaivata rauhoittavampaa sekä kosteuttavampaa hoitoa. Siksi naamiota ei tarvitse levittää koko kasvojen iholle, jos syväpuhdistava naamio tuntuu herkille poskipäille turhan kuivattavalta. Levitä kasvojen keskiosaan L'Oréal Parisin Pure Clay Purify -naamio. Purify -naamio syväpuhdistaa ihoa ja tekee siitä mattapintaisen. Erityisesti kasvojen keskiosa, kuten otsa, nenä ja leuka hyötyvät tällaisesta naamiosta. Kolmea erilaista savea ja eukalyptusta sisältävä naamio poistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan kuitenkaan sitä kuivattamatta. 

Uusi naamiotrendi eli multimasking suosittelee ihon eri haasteiden hoitamista useammalla naamiolla samanaikaisesti. Jos kasvojen t-alue kaipaa tehokasta puhdistusta, niin muu kasvojen iho voi hyötyä enemmän esimerkiksi Pure Clay Glow -naamiosta. Naamio poistaa ihosta epäpuhtauksia, mutta antaa mattapinnan sijaan iholle kauniin hehkun ja kimmoisan lopputuloksen. Pure Clay -sarjan naamioiden kolme erilaista savea; kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul yhdessä kunkin naamion teho raaka-aineen kanssa takaavat erinomaisen lopputuloksen. Glow -naamion vaikuttavana ainesosana on hiili, joka vetää likaa puoleensa ja heleyttää samalla ihoa. 

Toki naamion voi levittää myös tuttuun tapaan kaikkialle kasvoille. Kevyestä kuorinnasta hyötyy koko kasvojen iho ja kuollut ihosolukko poistuu kaikkialta kasvoilta tasaisesti kuorivan naamion ansiosta. Jälleen kolmen erilaisen savityypin lisäksi Pure Clay Exfo -naamio sisältää punalevää, joka on tunnettu ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan. Kuoriva naamio poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa mustapäitä ja supistaa ihohuokosia. 

Parhaan tuloksen kasvonaamioltasi saat kun levität sen hyvin puhdistetuille kasvoille meikinpoiston jälkeen. Rentoudu naamion vaikutusaika lehteä lukien tai televisiota katsellen. Stressi vaikuttaa ihoomme negatiivisesti ja pienikin rentoutushetki tekee kerran viikossa hyvää! 

Älä unohda myöskään näitä kasvonaamioklassikoita! 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Olen laittanut kahta eri naamoita jo useiden vuosien ajan! T-alueelle rasvoittuvan ihon naamion ja poskille kosteuttavaa tai kiinteyttävää naamiota. Sitten hyppään crostrainer-laitteelle ja treenaan tunnin.

- Melle

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää