Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Bongaa trendi: muotoillut kulmakarvat

Bongaa trendi: muotoillut kulmakarvat

Piipahda we care icon Pop up –kulmabaarissa torstaina 18.8. Ammattilaiset antavat täsmävinkkejä kulmien muotoiluun ja tekevät kulmameikkejä veloituksetta kaikissa Sokoksissa ja Emotioneissa.

We Care Icon on nyt myös somessa, seuraa meitä:

BONGAA TRENDI: MUOTOILLUT KULMAKARVAT

Viime vuosina kulmakarvojen muotoilu on noussut vahvaksi meikkitrendiksi. Yksi tunnetuimmista kulmakarvaidoleista on upean tuuheista kulmistaan tunnettu Cara Delevigne. Astetta huolettomampaa kulmakarvatyyliä edustaa Natalie Portman, jonka luonnollisen tuuheat kulmakarvat antavat kasvoille tyttömäisen pehmeän vaikutelman. Myös Megan Foxin naisellisen seksikkäinä kaartuvia kulmakarvoja ihaillaan ympäri maailman.

Huolitellut kulmakarvat ovat aina muodissa. Siististi muotoillut ja tyylikkäästi viimeistellyt kulmat tuovat kasvoille ryhdikkyyttä. Kulmakarvojen avulla ilmettä ja tyyliä voi muuttaa helposti.

Kun haluat kulmakarvasi kunnolla kaarelle, valitse työvälineeksi We Care Icon Smooth Wear Eyebrow Definer -kulmakynä. Piirrä kulmien sekaan karvamaisia vetoja, pehmentele jälki kynän toisen pään kierreharjalla. Muotoile kulman taitekohta ja viimeistele kulmakarvan loppuosa kauniin kapenevaksi kynän kärjellä.

Loihdi luonnollista lisätuuheutta kulmiin We Care Icon Shape and Define Eyebrow Kit -paletilla. Täytä karvojen välit pehmein vedoin puuterimaisella kulmavärillä viistosivellintä käyttäen. Viimeistele kulmakarvameikki sipaisemalla kulmaluun alle vaaleaa korostusväriä.

Tuuheiden kulmakarvojen paras ystävä on napakkapitoinen We Care Icon Eyebrow Perfecting Gel -kulmakarvageeli. Harjaa kulmakarvat geelin avulla yläviistoon ja viimeistele yläreuna siistiksi. Geelistä löytyy myös värillinen versio, jolla kulmiin saa muodon lisäksi kevyen sävyn. Tulossa myyntiin syyskuussa!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää