Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Uutta Wellalta - EIMI -hiustenmuotoilutuotteet

Uutta Wellalta - EIMI -hiustenmuotoilutuotteet

Uusi muotoilutuotesarja sisältää 24 kaikkein keskeisintä muotoilutuotetta. Kuumimpia uutuuksia ovat Dry Me -kuivashampoo, Sugar Lift -sokerisuihke, sekä Perfect Me, joka on kevyt BB-voide hiuksille.

  • EIMI Dry Me (180 ml) – Uuden sukupolven kuivashampoo, joka maksimoi tuuheuden ja minimoi tuotejäämät. Dry Me -tuotteella saat kuivashampoon hyödyt ilman, että hiukset tuntuvat siltä, kuin niissä olisi liikaa muotoilutuotteita.
  • EIMI Perfect Me (100 ml) – BB-voiteen kaltainen, monipuolinen tuote, joka erottelee hiukset, tekee niistä silkinpehmeät ja kiiltävät sekä suojaa niitä kuumudelta ja UV-säteilyltä.
  • EIMI Sugar Lift (150 ml) – Täyteläinen, sokeria sisältävä muotoilusuihke, joka antaa hiuksille nostetta, kiiltoa, tuuheutta ja pitoa.
  • EIMI Ocean Spritz (150 ml) – Luo hiuksiisi huoleton rantalook EIMI Ocean Spritz -suolasuihkeella. Suihke sisältää luonnon mineraaleja ja auttaa suojaamaan hiuksia kuivumiselta ja UV-säteiltä.
  • EIMI Dynamic Fix (300 ml) – Suihkuta hiuksiin, leikittele ja viimeistele tyylisi 45 sekunnissa. Joustava hiuskiinne ei jätä hiuksia jähmeiksi tai tahmeiksi, ja lisäksi se auttaa suojaamaan hiuksia kosteudelta, UV-säteiltä ja kuumuudelta.
  • EIMI Stay Styled (300 ml) – Kun kaipaat vahvaa pitoa mihin tahansa hiustyyliisi, valitse monikäyttöinen Stay Styled -hiuskiinne. Se sopii niin muotoiluun kuin viimeistelyyn ja auttaa suojaamaan hiuksiasi kosteudelta, UV-säteiltä ja kuumuudelta.

OSTA WELLA EIMI-TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA

 EIMI ei saatavana Kajaanin ja Salon Sokoksesta eikä seuraavista Emotioneista: Ideapark, Imatra, Pori ja Seinäjoki. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää