Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Rennot ja asenteelliset farkut

Rennot ja asenteelliset farkut

Klassikot saivat uuden ilmeen, kun LEVI’S® 501 CT JEANS, Customized & Tapered, lanseerattiin sekä naisille että miehille. Paikatut, korjatut, leikatut, maalatut tai revityt; Levi’s® 501® farkut kertovat ihmisten jokapäiväisestä elämästä. Mallisto on kunnianosoitus San Franciscolle, sen sumuiselle ilmastolle ja värien loistolle.

Valitse asenteesi

501® CT -farkkuja voi käyttää tiukempana, normaalimitoituksena tai progressiivisena löysempänä mallina. Kokoja kannattaa siis sovittaa kahta tai kolmea löytääkseen juuri sen ilmeen, jota itse hakee. Lahkeet voi pitää suorana tai ne voi kääntää. 

  • DOWN-SIZED: Numeroa pienempi, moderni slimmattu malli, istuu vyötäröltä.
  • TRUE-TO-SIZE: Normaali koko, istuu vyötäröltä, mutta jättää tilaa lahkeelle laskeutua väljemmin.
  • UP-SIZED: Kokoa isompi, jos haluaa progressiivisen mallin, löysä ’boyfriend’ -malli, jota voi käyttää esimerkiksi vyön kanssa.

Stailausideoita

Farkut on suunniteltu Leviksellä, mutta viimeistely ja lopullinen look on aina sinusta kiinni. Yläosilla farkkujen ilme muuttuu jokaiseen päivään sopivaksi: käytä t-paitaa, kauluspaitaa tai vaikka klassista collegepaitaa. Myös kengillä ja asusteilla voidaan muuttaa ilmettä. Farkut sopivat iltamenoihin lisäämällä korkokengät tai vastaavasti jos haetaan rennompaa tyyliä, voi farkkujen kanssa käyttää sneakereita, maihareita tai matalakantaisia loafereita.

Klassikkobrändin menestyksen salaisuus

The Levi’s® brand edustaa amerikkalaista rentoa, mutta asenteellista tyyliä. Vuodesta 1873 lähtien Leviksen farkuista on tullut maailman tunnetuin ja kopioiduin denim-merkki, joka on säilyttänyt uskolliset faninsa vuosikymmenestä toiseen. Tänä päivänä Leviksen farkkuja ja asusteita on saatavilla yli 110 maassa.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää