Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Nauti kesästä NIVEAn kanssa

Nauti kesästä NIVEAn kanssa

Kesällä auringonvalosta haluaa nauttia joka solulla. Oikeanlainen ihon suojaaminen on kuitenkin auringonoton A ja O. Pari nyrkkisääntöä muistamalla nautit auringosta turvallisesti. 

Onko ihosi herkkä ja vaalea, vaaleanruskea vai heleän tumma ja aurinkoa sietävä? Käytä aina ihotyypillesi sopivaa suojaa ja riittävää suojakerrointa. Korkeakaan suojakerroin ei vähennä ruskettumista, vaan päivettyminen kestää hieman pidempään.

Käytä aurinkovoiteen oikeaan annosteluun kämmenmittaa (reilu vana ranteesta keskisormen päähän) jokaista kehonosaa kohden. Yksi kämmenmitta kasvoille, yksi molempiin käsivarsiin ja yksi olkapäille jne.

Löydä juuri itsellesi sopiva aurinkosuoja: raikas voide, kevyt suihke tai rusketusta edistävä öljy. Jokaiselle auringonpalvojalle sekä matkakohteelle on omansa. Nauti huoletta auringosta ja tasaisen luonnollisesta päivetyksestä!

Nivea Sun -tuotteet verkkokaupasta.

Auringonoton ABC:

Kuinka kauan voin oleilla auringossa ilman aurinkosuojaa?
Useimmat ihmiset voivat ihotyypistään riippuen oleilla auringossa ilman suojaa palamatta 5–30 minuuttia. Mitä pidemmän ajan olet ilman aurinkosuojaa, sitä suurempi riski on ihon palamiselle.

Miten valitsen oikean suojakertoimen?
Suojakerroin (SK) pidentää aikaa, jonka voit viettää turvallisesti auringossa palamatta. Jos voit oleilla auringossa ilman suojaa 10 minuuttia, suojakertoimen 15 kanssa voit oleilla auringossa 150 minuuttia (15 x 10 minuuttia). Valitse suojakerroin ihotyypin, vuodenajan ja vuorokaudenajan mukaan.

Rusketunko vähemmän, jos valitsen korkeamman suojakertoimen?
Et, ruskettuminen vain kestää hieman pidempään. Etuna on se, että ihosi ehtii tottua turvallisesti aurinkoon. Palamisen riski pienenee ja saat kestävämmän rusketuksen.

Rusketunko, jos istun varjossa?
Kyllä, saat noin puolet UV-säteistä, vaikka istuisit varjossa.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää