Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Korosta päivetystä kauniin aurinkoisilla sävyillä

Korosta päivetystä kauniin aurinkoisilla sävyillä

  1. Terracotta Self-Tanning Gel 150 ml, Itseruskettava, sävytetty geeli kasvoille ja vartalolle. Kosteuttava ja ihoa pehmentävä koostumus. Kaksoisvaikutus: Sävytetty iho hetkessä ja pitkäkestoinen, heleä ja tasainen rusketus.  Valmistaudu kesään: 3 viikon auringonoton vaikutus vain tunnissa!
  2. L'Or Radiance Concentrate with Pure Gold 30 ml, Meikinpohjustusgeeli, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihon sävyä ja kiinnittää meikin. Sisältää 24 karaatin lehtikultaa, joka saa ihon hehkumaan.! Täydellinen juhlatuote: Meikki pysyy kauniina pitkään!
  3. Terracotta Joli Teint Puuteri, Aurinkopuuteri, jolla saat luonnollisen ja terveen hehkun kasvoille - aivan kuin olisit juuri palannut viikonlopun aurinkolomalta! Ainutlaatuinen Terracotta-koostumus tuntuu hyvältä, kestää pitkään ja kosteuttaa. Erittäin pehmeä ja äärimmäisen hieno rakenne. Neljä universaalia sävy- yhdistelmää kaikille ihotyypeille.
  4. Aqua Allegoria Teazzurra EdT 75 ml, Virkistäydy vihreällä teellä, kun taivaansininen vesi liplattaa vienosti tuulenvireessä. Teazzurra-tuoksu sisältää vihreää teetä ja häivähdyksen kuplivaa sitrusta. Alkutuoksu: Bergamotti, yuzu, greippi Sydäntuoksu: Jasmiini, orvokki, vihreä tee Pohjatuoksu: Vanilja, Mate absolute -öljy (matepuun lehdistä).

 

 

Guerlain tuotteita saatavilla Helsingin, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Porin, Tampereen, Turun ja Joensuun Sokoksista. Ei saatavilla verkkokaupasta.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää