Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Kimaltava kesämeikki

Tämä raikas kesämeikki on erittäin kestävä ja helppo toteuttaa. Katso videolta, kuinka silmien säihke syntyy kimalleluomivärillä ja hauskalla vesiväritekniikalla.1. Tee ohuen meikkipohjan päälle kevyt kasvojen luuston muotoilu omaa ihonväriäsi tummemmalla meikkipuuterilla. Voit myös käyttää mattapintaista aurinkopuuteria, jos ihosi on jo ehtinyt hieman
päivettyä.
2. Hymyile peilikuvallesi ja sipaise posken keskikohtaan raikkaan roosaa poskipunaa. Näin edellisen vaiheen kasvojen muotoilu pehmenee ja yleisilme muuttuu kesäisen tyttömäiseksi.
3. Tee yläripsien tyveen varjostus mattaruskealla luomivärillä kapeaa rajaussivellintä käyttäen. Pehmeä varjostus syventää katsetta, mutta ei tee silmistä voimakkaasti meikatun näköisiä.
4. Sekoita kimalleluomiväristä ja vedestä notkea massa kämmenselällä. Levitä ”vesiluomiväri” liikkuvalle luomelle napakkakarvaisella nailonsiveltimellä ja anna kuivahtaa hetki.
5. Tee alaluomen sisänurkkaan kimalletuikahdus samaa vesiväritekniikkaa käyttäen. Vesi sitoo luomivärin kimallehiput pysymään hyvin iholla.
6. Viimeistele meikki herkullisella huulipunasävyllä. Kesäkuumalla koralli, roosa ja pinkki toimivat täydellisesti. Voit myös sipaista pintaan kiiltoa, jos haluat huuliisi kostean efektin.

Meikin We Care Icon -tuotteet:

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Kaunis luonnollinen meikki.

- kipsukka

Erittäin kaunis meikki! Luonnollinen, raikas hehkeä!

- Irkku

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää