Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Estelle & Thild -luonnonkosmetiikkasarja

Estelle & Thild -luonnonkosmetiikkasarja

Estelle & Thild on luonnonkosmetiikkasarjojen ykkönen Ruotsissa ja kesäkuussa saatavana myös Sokoksista ja Emotioneista. Haku testiryhmään on päättynyt, lue testirymän kommentteja tämän sivun alalaidasta.

OSTA TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA >>

Estelle & Thild on ruotsalainen ekosertifioitu luonnonkosmetikkasarja jonka perustaja Pernilla Rönnberg on nimennyt vuonna 2007 syntyneen sarjan tyttäriensä Estellen ja Mathilden mukaan. Estelle & Thildin filosofia perustuu luonnosta saataviin kaikista rikkaimpiin kasviöljyihin yhdistettynä luonnon vitamiineihin, antioksidantteihin sekä rasvahappoihin. Sarja haluaa tarjota mahdollisimman puhtaat, laadukkaat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet, jotka suojelevat itsemme lisäksi myös tulevia sukupolvia turhilta synteettisiltä kemikaaleilta. Tehokkaiden tuotteiden lisäksi kaunis visuaalinen ilme on vahva osa brändiä – ja siinä on onnistuttu loistavasti, ruotsalaisille tuttuun tapaan.

Sarja sisältää neljä kasvovoidelinjaa erilaisiin tarpeisiin:

  • BioHydrate soveltuu keveiden koostumuksiensa myötä parhaiten normaalille ja sekaiholle sekä rasvoittuville ihotyypeille. Tuotteiden sisältämät vitamiinit kirkastavat ja raikastavat ihoa samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa.
  • BioCalm on allergiatestattu ja 100% hajusteeton linja. Tuotteet ravitsevat ja rauhoittavat tehokkaasti ihoa. Sopii etenkin herkälle ja atooppiselle iholle.
  • BioDefense taistelee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Tehokkaasti ravitsevat antioksidanttipitoiset tuotteet soveltuvat myös kuivalle iholle.
  • Super BioActive on Estelle&Thildin linjoista tehokkain. Nämä anti-age -vaikutteiset tuotteet korjaavat ja siloittavat ihoa merilevien voimalla.
  •  

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Sain testiin kaksi Estelle & Thild seerumia, Super Bioactive age control serum ja Super Bioactive repairing oil complex. Ihastuin kumpaankin seeruminin täysin. Super Bioactive age control serum on ohutta geeliä, joka tuoksuu ihanalle. Se levittyy hyvin ja kosteuttaa ihoa yllättävä hyvin. Käytän tätä yksinään yövoiteena ja on sellaisenaan täysin riittävä kosteuttamaan rasvoittuvaisuuteen taipuva ihoani. Aamulla iho on sopivan kosteutettu ja heleä. Super Bioactive repairing oil complex on näistä kahdesta kuitenkin se lempituotteeni. Vaikka pelkäsin miten rasvoittuvaisuuteen taipuva ihoni reagoi öljyyn, oli se juuri sitä mitä ihoni tarvitsee ja huoleni osoittautui turhaksi. Öljyä ei tarvitse laittaa kuin muutamia tippoja ja silti se kosteuttaa ihon täydellisesti. Tuote täytyy kuitenkin hieroa iholle huolellisesti, jotta iho ei jää ihan öljyiseksi. Käytän myös tätä tuotetta yksinään yövoiteena. Tuote tasoittaa ihoni talineritystä ja myös ihon epäpuhtaudet ovat vähentyneet. Se myös tuntuu rauhoittavan hieman helposti ärsyyntyvää ihoani. Kun olen käyttänyt tätä tuotetta öisin, kestää meikkini seuraavana päivänä pitkään ilman kiiltoa. Iho on kuulas ja hyvinvoiva. Aivan loistava tuote!

- Nainen28

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää