Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • The original beautyblender - meikkisienellä tasainen, ammattimainen lopputulos

The original beautyblender - meikkisienellä tasainen, ammattimainen lopputulos

beautyblender® -meikkisieni mahdollistaa meikkipohjan levityksen ammattimaisen tarkasti ja tasaisesti.
Hollywoodissa tunnetun meikkitaiteilijan Rea Ann Silvan kehittämä meikkisieni beautyblender® on nyt saatavilla Sokoksilta ja Emotioneista. beautyblender®-meikkisienen erityisen muodon ja materiaalin ansiosta meikkivoiteen levitys on vaivatonta. Sienen elliptinen muoto mukailee kasvojen ääriviivoja, jolloin meikkivoide on helppo levittää ammattimaisen tarkasti ja ilman rajoja. Sienen suipolla päällä meikkivoide on helppo levittää silmäkulmien sisäosiin sekä nenän pieliin ja pyöreällä alaosalla kasvojen laajemmille alueille, kuten otsalle ja poskiin. Sienen uniikin mokankaltaisen pinnan ansiosta lopputuloksesta tulee luonnollisen kaunis ja virheetön.

  • Muoto: beautyblenderin® elliptisen muotoilun ansiosta meikin levittäminen jopa kaikkein vaikeapääsyisimpiin kohtiin on helpompaa kuin koskaan.
  • Rakenne: Mokankaltainen pintarakenne on miellyttävä kosketukselle, ja ainutlaatuiset kaarevat muodot seurailevat kasvojesi ääriviivoja. Saat meikistäsi häikäisevän ja huomaamattoman.
  • Materiaali: beautyblenderin® avoin solurakenne täyttyy pienillä määrillä vettä, kun se kostutetaan. Tällä tavoin sieni on tavallaan “täynnä”, jolloin meikkituote pysyy sienen pinnalla eikä imeydy sieneen. Näin sinun tarvitsee käyttää vähemmän tuotetta joka kerta.

Valitse beautyblender® käytön mukaan

THE ORIGINAL
on suunniteltu ergonomiseksi vaativankin meikkaajan tarpeisiin. Neon pinkki - The Original-meikkisieni tasoittaa hämmästyttävän tarkasti meikkivoiteet/puuterit ihollesi.

PURE
soveltuu erinomaisesti myös kasvojenhoitotuotteiden levitykseen, esim. pohjustus- ja kosteusvoiteet sekä seerumit. Valkoinen beautyblender® on myös väriaineeton. Beautyblender® Pure on täydellinen herkälle iholle.

PRO
on täydellinen valinta, kun käytät tummia meikkivoiteita. Käytä myös itseruskettavien voiteiden levitykseen. Soveltuu erinomaisesti ammattilaisten käyttöön.

blendercleanser® SOLID
matkallekin mukaan sopiva puhdistusaine. Tämä puhdistusaine poistaa ylimääräiset jäämät ja bakteerit beautyblendereistä. Sopii myös meikkisiveltimien puhdistukseen. blendercleanser® solid pitää meikkisienen hygieenisenä - puhdista beautyblenderisi joka käytön jälkeen. Puhdistusaineen tuoksu on rauhoittava laventeli.

Käyttö: Ennen käyttöä beautyblender® kostutetaan, jolloin se laajenee noin kaksinkertaiseksi. Kostutuksen jälkeen ylimääräinen vesi puristetaan hellävaraisesti pois, jolloin beautyblender® on käyttövalmis. Meikkituotteet levitetään painelemalla/taputtelemalla kevyesti beautyblenderiä® kasvoja vasten. Meikki levittyy tehokkaasti häivyttäen ja jättämällä kauniin pinnan/lopputuloksen.

beautyblender® on viisinkertainen Best of Beauty Award voittaja.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Hei Viola!
Meikkisienet kannattaa puhdistaa aina miedolla saippualla, ei pelkällä vedellä. Toki voit käyttää puhdistukseen myös muita saippuatuotteita, mutta sieni säilyy parempana pidempään, jos käyttää siihen räätälöityä saippuaa.

- Sokos-markkinointi

Puhdistan sienen käsienpesu aineella. Sieni on kätevä meikin levitykseen: laitan meikkivoidetta sinne tänne kasvoilla ja levitän sienellä. Meikki leviää hienosti ja tasaisesti. Mielestäni bb toimii parhaiten hieman paksumman meikkivoiteen kanssa.

- Melleriini

Haluaisin kyll ensin saada ilmasen näytteen tuotteesta ennenkuin ostaisin sen...........

- sipe65

Mielenkiintoista, pitää siis ostaa myös blendercleanser solid meikkisienen puhdistamista varten. Pelkkä lämmin vesikö ei riitä puhdistamiseen?

- Viola

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää