Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Syksyn herkulliset kynsilakat

Syksyn herkulliset kynsilakat

Tummat luumut ja murretut punaiset ovat dominoineet syksyn kynsilakkahyllyjä jo pitkään, eikä trendiin näy loppua. Tumma kynsilakka on aina tyylikäs valinta ja soveltuu hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Syksyn ja lähestyvän juhlakauden valikoimista kannattaa ehdottomasti valita itselle luottosävy. Viininpunainen tai tumma luumu sopii lähestulkoon jokaiseen asuun.

Pehmeät nudet tarjoavat intensiivisille punaisille rennomman vaihtoehdon. Nuden sävy voi vaihtua syksyn tullessa kesäisestä vaaleanpunaisesta ruskeampaan.  Isohileiset kimallelakat saavat rinnalleen myös hillitympiä hohdelakkoja. Hohdelakkojen pienet kimalteet luovat kynnen pinnalle kauniin säihkeen. 

Tämän syksyn trendikkäimmät kynnet varastavat väripalettinsa keväästä, sillä pastellin sävyinen lila ja sininen ovat syksyn halutuimpia sävyjä. Pastellin sävyt antavat muuten tummahkolle syyspukeutumiselle pirteän vastakohdan. 

IsaDoran Wonder Nail -sarjan lakkojen leveän siveltimen ansiosta väri liukuu kauniisti kynnelle jo yhdellä levityksellä. Vaalean lila sävy 514 Summer Flirt saavuttaa intensiivisen sävynsä jo yhdellä kerroksella. Lakka kuivuu nopeasi ja kestää kynsissä siistinä useita päiviä. 

Lumenen tämän syksyn Gel Effect -lakkavalikoimaan kuuluva 113 Ruusupuu on herkullinen marjapuuron punainen. Murrettu sävy on täydellinen syksyyn. Lumenen Gel Effect -lakat luovat kynnelle tasaisen hieman paksumman lakkapinnan, joka kestää kulutusta hyvin. Leveällä siveltimellä on helppo saavuttaa siisti lopputulos. 

Täydellinen syksyn ruskea nudesävy löytyy Maybellinen Super Stay 7 days -geelilakkojen valikoimasta. 877 Beige Touch on nimensä mukaisesti pehmeä beigen sävyinen nude. Syksyn nudelakassa saa olla kunnolla sävyä. 

O.P.I -sarjan Casino Royale on tämän syksyn täydellinen tumma violetti. Lakka on intensiivisen tumma jo yhdellä levityskerralla, mutta lisää syvyyttä sävy saa toisella lakkauksella. Kapeahkolla sivellinosalla onnistuu tarkempikin lakkaus. 

Essien syyskokoelman yllättäjä on hohdelakka Frock'n roll.  Hohdelakan pienet kimalteet tarjoavat kimallelakoille hillitymmän version. Lopputuloksena on tasaisen hohtavat kynnet. Lakkaa riittää ainoastaan yksi kerros ja se pysyy kynsissä todella hyvin. 

Lakkausvinkki: Jos lakkaat kyntesi kiireessä eikä sinulla ole aikaa odottaa lakan kuivumista, laita kyntesi hetkeksi kylmän vesihanan alle. Kylmä vesi saa lakan kuivumaan hetkessä! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää