Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Viiden minuutin Smokey Eyes -silmämeikki

Viiden minuutin Smokey Eyes -silmämeikki

Sumusilmien meikkaamiseen tarvitset tumman, runsaspigmettisen luomivärin. Clarinsin Cream-to-Powder -luomiväri levittyy luomelle kauniisti sormin painelemalla tai vaihtoehtoisesti siveltimellä. Tässä meikissä käytin kimaltelevan mustaa sävyä 07 Carbon.
Lisäksi tarvitset yönmustan rajauskynän. Crayon Kohl -kynä sävyssä 01 Carbon Black levittyy pehmeästi ja antaa intensiivisen mustan sävyn. Kynän toisessa päässä on erinomainen, napakkakarvainen sivellin, jonka avulla rajauksen saa häivytettyä helposti.

1) Painele luomiväri luomelle aloittaen ripsirajasta nostaen väriä vähitellen ylöspäin, edeten kohti luomivakoa. Tarkasta värialueen muoto katsomalla leuka suorassa peiliin. Jos luomiväri ei näy, jatka sen nostamista. Viimeistele luomivärin reuna-alueen häivytys utuisen pehmeäksi joko puhtaalla sormella tai pehmeäkarvaisella häivytyssiveltimellä.

2) Tee rajaus mustalla kynällä aivan ripsen tyveen. Rajaa silmät reippaalla otteella, sillä tulet tarvitsemaan runsaasti väriä rajauksen utuiseksi häivyttämisessä.

3) Pehmentele kynällä tekemäsi rajaus utuiseksi. Tee kynän toisessa päässä olevalla sivetimellä edestakaista liikettä rajauksen suuntaisesti. Rajaus saa leventyä entisestään ja yhdistyä jo levitettyyn luomiväriin.

4) Rajaa seuraavaksi sisäluomi mustalla silmämeikkikynällä. Tämä vaihe tekee katseesta intensiivisen ja viimeistelee silmämeikin näyttäväksi.

5) Voit häivyttää tekemääsi sisärajausta alaripsien tyveen joko sormella tai kapealla siveltimellä.  

Intensiivinen ja tumma sumusilmämeikki sopii kaikille silmänmuodoille ja erityisen hyvin myös silmälasien käyttäjille. Jos musta luomiväri tuntuu liian rajulta, kokeile tummanharmaata tai vaikkapa violetin eri sävyjä.

Näyttävät sumusilmät sopivat niin arkeen kuin juhlaan! Yhdistä tummien silmien kanssa luonnollisen sävyinen huulipuna ja kevyt poskipunaus pitääksesi kokonaissuus raikkaan trendikkäänä.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Kiitos, Lily!

- Mariela

todella yksinkertainen ja kaunis smoke.

- Lily

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää