Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kulmat kuntoon!

Kulmat kuntoon!

 

Maybellinen uudessa Master Brow Pro Palette -kulmapaletissa yhdistyvät kulmien tarkkaan muotoiluun soveltuva vaha, tuuheutta antava puuteriväri ja kulmaluulle viimeistelyyn soveltuva korostuspuuteri. Paletteja löytyy kahta eri sävyä; vaaleampi soft brown ja tummempi deep brown. Kulmäväri kannattaa valita mahdollisimman lähelle oman kulmakarvan tai hiuksen sävyä, luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Jos epäröit sävyvalinnassa, vaaleampi sävy on aina varmempi valinta. 

1. Hahmottele kulmiesi muoto harjaamalla kulmakarvat samaan suuntaan. Tämä auttaa sinua hahmottamaan kulmiesi muodon ja kohdat, joihin tarvitset lisää väriä. Voit harjata kulmat erillisellä kulmaharjalla, siveltimellä tai vaikka vain sormin. 

2. Hahmottele kulmiesi muoto ensiksi vahalla. Voit käyttää vahan lisäämiseen paletin mukana tulevaa pientä viistopäistä sivellintä tai omaa erillistä synteettistä sivellintä. 

3. Levitä vahaa kaikkialle kulmiin keskittyen reunoihin ja kulman alkuun. Vaha auttaa sinua muotoilemaan kulmat haluamaasi muotoon ja seuraavaksi levitettävä puuteriväri tarttuu kulmiin paremmin. Vahan ja puuterin yhdistelmä takaa pitkäkestoisen lopputuloksen.

4. Kiinnitä lisäämäsi vaha puuterivärillä. Puuteriväri täyttää kulmien harvempia kohtia ja viimeistelee niiden halutun muodon. Kulmat ovat usein luonnostaan tuuheammat ja tummemmat alusta, joten keskity tummentamaan kulmien korkeinta kohtaa ja kapeampaa loppua saadaksesi tasapainoisen lopputuloksen. 

5. Vahan ja puuterimaisen värin yhdistelmä luo pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Itsepäisetkin karvat pysyvät kurissa ja väri pysyy paikallaan pitkäkin päivän. Kulmat eivät näytä liian piirretyiltä. 

6. Viimeistele kulmat lisäämällä korostepuuteria kulmakarvan alle. Voit lisätä väriä kostutetulla pienellä Beautyblenderillä, siveltimellä tai jopa sormin. 

Vaalea sävy korkealla kulmaluulla kohottaa ja kirkastaa katsetta. Voit sipaista korosteväriä halutessasi myös silmän sisänurkkaan. 

Viimeistellyt ja siistit kulmakarvat antavat sekä arki- että juhlameikkiin viimeisen silauksen. 

Myös kotimaiselta Lumenelta löytyy kulmien muotoiluun erillinen muotoiluvaha, puuterimainen kulmaväripaletti sekä kulmakynät useissa eri sävyissä. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää