Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kokeilussa Joe Blascon uutuus BB-voide

Kokeilussa Joe Blascon uutuus BB-voide

Joe Blascon uusi lanseeraus osoittaa, ettei BB-voiteiden suurelle suosiolle näy loppua.  BB-voide on erinomainen vaihtoehto kiireiseen arkeen kun meikkipohjalta kaipaa luonnollisuutta, mutta kuitenkin ihon pientä parantelua. Voide toimii kaunistavana päivävoiteena eikä aina vaadi alleen erillistä kosteusvoidetta. Blascon uusi 5 in 1 -voide lupaa kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa sekä suojata sitä ulkoisilta ärsykkeiltä päivävoiteen tapaan. 

BB-voide on helppo ja nopea levittää siveltimellä, meikkisienellä, kostutetulla Beautyblenderillä tai vaikka sormin. Siveltimellä ja meikkisienellä saat voiteesta peittävämmän lopputuloksen. Sormin ja kostutetulla Beautyblenderillä todella luonnollisen viimeistelyn. 

Valikoimassa on kaksi sävyä; light ja medium. Light soveltuu vaaleahkolle skandinaaviselle iholle ja medium kauniin päivetyksen kesällä hankkineelle. Voit myös sekoittaa sävyjä keskenään löytääksesi omalle ihollesi juuri sen oikean. 

Voide levittyy kauniisti ja tasoittaa hyvin ihon pienet sävyerot. Tuote ei tunnu tahmealta kasvoilla vaan kuivuu nopeasti, jättäen ihon neutraalin mattapintaiseksi. Normaalille ja rasvoittuvalle iholle voide soveltuu käytettäväksi yksinään, sillä koostumus on hyvin voidemainen ja hoitava. Jos sinulla on kuiva iho, suosittelen lisäämään BB-voiteen alle kosteuttavan seerumin tai todella ohuen päivävoiteen. 

Tästä BB-voiteesta saat erinomaisen kumppanin kiireiseen arkiaamuun! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää