Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Joe Blascon täsmävinkit syksyksi 2015

Joe Blascon täsmävinkit syksyksi 2015

Haluatko piristää syysilmettäsi? Tai piilottaa pieniä tai vähän isompiakin ongelma-alueita kasvoillasi? Vai kaipaako ilmeesi uutta ryhdikkyyttä? Joe Blascon täsmävinkeillä luot kauniin pohjan ja kehyksen syksyn kauneimmalle meikkilookille.

PIRISTÄ!

Joe Blasco Radiance Revealing Cream (50 ml, 79 €)
Kauniisti hehkuva ja kuulas iho on paras mahdollinen meikkipohja. Joe Blasco Radiance Revealing Cream sopii erinomaisesti meikin alle, sillä se sisältää väsynyttä ja elotonta ihoa välittömästi heleyttäviä pigmenttejä. Merelliset tehoaineet, mikropeptidit ja hyaluronihappo auttavat ihoa näyttämään tasaisemmalta, ryhdikkään kiinteältä ja raikkaalta. Levitä Radiance Revealing -voidetta aamuisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle välttäen silmänympärysihoa.

Joe Blasco Highlight, sävy OrangeHighlight 1 (6,5 g, 36,45 €)
Voidemaisilla Highlight -valoväreillä voidaan häivyttää sekä juonteita että tummia silmänalusia. Tuotteen sisältämät valoa heijastavat väripigmentit nostattavat kasvojen varjo- ja juonnekohdat. Valoväreillä voi myös muotoilla kasvoja ja tuoda esiin esimerkiksi poskipäitä ja kulmaluita.

Valovärin voi laittaa joko meikin alle tai päälle riippuen halutun lopputuloksen voimakkuudesta. Valovoidetta laitetaan kuitenkin aina viimeiseksi voidemaiseksi tuotteeksi meikkivoiteen päälle, jotta valoa heijastavat pigmentit pääsevät oikeuksiinsa. Ota hyvin pieni määrä valoväriä siveltimeen. Levitä valoväriä varjon/juonteen pohjalle. Tasoita väri varovasti sienellä tai sormella. Käytä meikkisientä tehdessäsi korostuksia esimerkiksi poskipäille tai muulle laajemmalle alueelle. Vinkki: Voidemainen valoväri on myös erinomainen luomivärin pohjustustuote.

PIILOTA!

Joe Blasco Red Neutralizer, suosikkisävy Special Red Neutralizer (6,5 g, 36,70 €)
Tällä erikoispeiteaineella voit häivyttää punaisia ja lilanpunaisia ihon värivirheitä, kuten couperosaa, aknen aiheuttamia jälkiä ja arpia. Voit käyttää Red Neutralizeria meikkivoiteen päällä tai aivan yksinään.

Laajemmille alueille, kuten poskipäille ja nenän alueelle, peitevoidetta levitetään kevyesti sienellä. Paikallisesti käytettynä sitä levitetään siveltimellä. Väri tasoitetaan kevyesti sormen päällä.

Vinkki: Punaisuuden neutraloija on loistotuote myös niille henkilöille, jotka punastuvat helposti.

Joe Blasco Tattoo Cover, sävy 1-2 (6,5 g, 60,10 €)
Joe Blascon Tattoo Cover -peitevoiteet peittävät vaativia värivirheitä kuten tuliluomen, vitiligon, arvet, mustelmat, palovammat ja tatuoinnit. Vedenkestävät erikoispeiteaineet pysyvät hyvin iholla. Ne eivät kuivata ihoa pitkäaikaisessakaan käytössä. Tattoo Cover -erkoispeitevoiteiden väripigmenttimäärä on noin 70–85 prosenttia. Vaikean värivirheen peittämiseksi levitä siveltimellä ohut kerros peitevoidetta, pyyhi kostealla pumpulilla värin jättämä vaha pois ja lisää sen jälkeen uusi kerros. Toista kunnes värivirhe on peittynyt.

RYHDISTÄ!

Joe Blasco Eye Pencil, sävy Brown (1,3 g, 27,45 €)
Pehmeästi levittyvillä Joe Blasco -silmänrajauskynillä saa kätevästi tehoa silmämeikkiisi. Samaa kynää voidaan käyttää myös kulmakarvojen korostamiseen.

Joe Blasco Ultamatte, sävy Midnight Brown (2 g, 41,60 €)
Voidemainen Joe Blasco Ultamatte on todellinen monitoimituote, joka sopii niin nuorille kuin aikuisille kuluttajille. Ultamaten sävyllä Mignight Brown luot kätevästi luonnollisen näköiset tai syystrendin mukaisesti erittäin näyttävät kulmakarvat. Voit käyttää samaa tuotetta myös vedenkestävän silmämeikin luomiseen sekä luomivärinä että rajausvärinä. Käytä Ultamattea aina kuivalla siveltimellä.

Joe Blasco Ultamatte Sivellin (22,80 €)
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää