Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Helli vartalon ihoa viilenevässä syksyssä

Helli vartalon ihoa viilenevässä syksyssä

Katse kannattaa suunnata ilmojen viilentyessä ihonhoitoon ja erityisesti vartalon ihon hellimiseen. Kesän kostea ja lämmin ilma on jo muuttunut syksyisen viileäksi ja sisätilojen lämmityksen vuoksi myös kuivaksi. Ihollamme on jatkuvien sääolosuhteiden muutosten vuoksi aika lailla sulattelemista! :) 

Erityisesti kuiva iho kaipaa huolenpitoa ympäri vuoden, mutta syksyllä ja viimeistään talvella kunnon kosteutus on kaikille tarpeen. Päivittäistä kasvojen ja vartalon ihon kosteutusta kannattaa pitää yllä jatkuvasti, mutta kylmän kauden tehohoito on hyvä aloittaa viimeistään nyt. Älä jää odottelemaan paukkupakkasia, jolloin ihon pintakerros on jo ehtinyt kuivua kiristäväksi ja hilseileväksi. 

Tee suihkunjälkeisestä rasvaamisesta itsellesi miellyttävä rutiini. Vartalo,- kasvo ja käsivoidepurkit kannattaa pitää helposti saatavilla kylpyhuoneessa tai vaikkapa yöpöydällä. Parhaiten rutiiniin pääsemistä helpottavat helppokäyttöiset ja monipuoliset tuotteet, joissa on useampi hoito-ominaisuus samassa. Evolution of Smooth eli EOS-sarjan voiteissa vaikuttavina ainesosina ovat muun muassa sheavoi, kaurauute sekä C- ja E-vitamiinit. Ihosta tulee jo muutaman käyttökerran jälkeen pehmeämpi, kosteutetumpi, sileämpi ja kimmoisampi. Sarjan voiteet sisältävät 97% luonnollisia ainesosia.  Voide ei tunnu tahmealta ja se imeytyy nopeasti. Saatavana on useita eri tuoksuja ja koostumuksia. Voide on pakattu kätevään pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella.

Tutustu myös sarjan supersöpöihin käsivoiteisiin, jotka kulkevat kätevästi myös laukussa mukana!

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää