Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Pehmeästä päivämeikistä näyttävään iltatyyliin

Clarinsin tämän syksyn Pretty Day & Night Lookissa on ilta- ja päivämeikeille omat tuotteensa. Molempien luomiväripalettien sävyt ovat pehmeän maanläheisiä ja sopivat täydellisesti syvenevään syksyyn. Katso ohjeet kuinka voit helposti vaihtaa tyylistä ja tunnelmasta toiseen. 

PRETTY DAY

Levitä koko luomelle vaaleaa luomivärisävyä. Valitse paletin vaaleista sävyistä omaa ihonväriäsi lähimpänä oleva sävy, käytä levittämiseen vaahtomuoviaplikaattoria.

Muotoile silmän ulkonurkkaan ja kulmaluun alle varjostus tummanruskealla luomivärillä. Muoto voi olla klassisen banaanimainen, jolloin katse syvenee pehmeästi.

Häivyttele ja pehmennä varjostus vaaleanruskealla luomivärisävyllä. Kun vaalean pohjasävyn ja tummanruskean varjostuksen raja-alue häivyttyy, silmämeikki pehmenee kauniisti.

Tee myös alaripsien tyveen pehmeä varjostus keskiruskealla luomivärisävyllä. Näin ripset näyttävät tuuheilta ja silmämeikki tasapainoiselta. Viimeistele päivätyylisi luonnollisen sävyisellä huulipunalla tai -kiillolla.

PRETTY NIGHT


Tee yläripsien tyveen rajausmainen varjostus Night-paletin tummimmalla sävyllä. Käytä värin levittämiseen kapeaa sivellintä.

Tummenna samalla sävyllä myös alaluomen varjostusta ripsien alla. Varjostus voi leventyä kunnolla myös silmän sisänurkassa.

Levitä luomen keskiosaan, eli liikkuvalle luomelle kullanhohtoista luomiväriä. Käytä levittämiseen vaahtomuoviaplikaattoria, sillä saat kimaltavat sävyt tarttumaan iholle paremmin kuin siveltimellä

Tummenna lopuksi silmän ulkonurkka luodaksesi katseestasi syvän ja intensiivisen.

Lisää huuliin kiiltoa tai punaa, ja sipaise poskille kevyt rusotus. Lopputulos on pehmeän utuinen, kuitenkin selkeästi tummempi, kuin meikin päiväversio. 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää