Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • YSL Kiss & Love Edition -paletti

YSL Kiss & Love Edition -paletti

 YSL:n Kiss & Love -meikkipaletti on kompakti matkakokoinen paletti, johon on yhdistetty maanläheiset kimaltavat luomivärit, poskipuna ja kaksi erilaista huulipunaa. Kotelo on kätevä sujauttaa käsilaukkuun pientä korjailua varten eikä se vie meikkipussistakaan liikaa tilaa. Kumilenkki paletin ympärillä varmistaa paletissa mukana tulevien siveltimien pysymisen tallessa ja huulipunien säilymisen siisteinä. Paletin siveltimet ovat todella pehmeitä ja niillä on helppo korjailla meikkiä päivän aikana.  

Meikkipaletin luomivärit ovat kaikki kimaltavia ja hyvin runsaspigmenttisiä. Värit levittyvät hyvin ja ne on helppo häivyttää pehmeän silmämeikin saamiseksi. Sävyjä on helppo yhdistellä ja muutamasta luomiväristä luot jo useamman erilaisen silmämeikin. 

Pronssinen luomiväri on kaunis koko luomella. Sävy sopii monelle, mutta saa erityisesti siniset silmät loistamaan. Molemmat vaaleat sävyt ovat erinomaisia korostussävyjä esimerkiksi silmän sisänurkkaan tai kulmaluulle. Voit taputella vaaleita sävyjä myös kevyesti poskiluulle erilliseksi korostusväriksi halutessasi hehkua myös kasvoille. Vaaleat kimalteet sopivat myös tummasta luomiväristä tehdyn smokey eyes -sumusilmämeikin päälle lisä kimalteeksi. Tummalla luomivärillä voit tehdä myös pehmeän rajauksen aivan ripsen tyveen.  

Myös paletin huulipunissa on vaihtoehto arkeen ja juhlaan. Molemmat huulipunakoostumukset ovat kevyitä, kiiltäviä ja kosteuttavia. Vaalealla pinkillä saat huulikiillon tapaan huulille hieman sävyä. Koostumus ei kummassakaan punassa ole kuitenkaan yhtään tahmea. Klassinen punainen tuo huulille intensiivisen värin piristämään arkimeikkiä tai tekemään viimeisen silauksen juhlameikkiin. 

Silmämeikissä on käytetty pronssista luomiväriä koko liikkuvalla luomella ja hopeista korostuksena silmän sisäkulmassa. Poskipuna tuo poskille kauniin terveen sävyn ja sopii monelle. Punainen huulipuna viimeistelee muuten neutraalin meikin.   

YSL

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää