Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Muista lahjalla

Muista lahjalla

Sokoksen valikoimista löytyy mieluisat lahjavaihtoehdot niin ylioppilaille, valmistuneille, hääpareille kuin muillekin juhlijoille. Lahjaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon kuinka toivoo lahjan saajan muistavan juhlansa tulevaisuudessa. Vuosien saatossa mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat usein ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai häät. Vielä vuosikymmentenkin jälkeen voi muistella tärkeitä päiviä aikaa kestävien lahjojen myötä.

Milloin annan lahjan ja koska lahjakortti on hyvä valinta

Jos olet juhlien päähenkilön/henkilöiden lähipiiriä ja toivot lahjasi säilyvän muistona tärkeästä hetkestä, anna jotakin pysyvää ja pitkään ilahduttavaa. Muut vieraat voivat antaa lahjaksi myös lahjakortin, jolla sankari voi myöhemmin itse valita sopivan lahjan. Varmimpia lahjavalintoja ovat selkeät ja hyvin suunnitellut käyttöesineet ja aidoista materiaaleista valmistetut korut.

 

Miten lahja tulisi pakata

Kun saavutaan juhliin, joissa lahja asetellaan lahjapöytään myös muiden vieraiden katseltavaksi, kannattaa pakkaus tehdä esimerkiksi sellofaaniin. Häissä ja valmistujaisissa on perinteisesti tapana ihailla lahjapöydän antimia. Jos juhlat ovat sellaiset, että pääset ojentamaan lahjasi suoraan sankarille avattavaksi, voit sisällyttää pakkauksella siihen pienen jännityksen ja valita peittävän kääreen.

 

Kalevala Korun mallistosta löytyy kauniita ja ajattomia koruja, jotka sopivat hienosti lahjoiksi. Myös laadukas kello tai ylellinen nahkalompakko on mieluinen lahja esimerkiksi rippijuhlien päätähdelle.

 

Anna häälahjaksi upeaa designia. Marimekon näyttävä lasimaljakko on Carina Seth Anderssonin suunnittelema.

Kaunis Kalevala Korun Eira-riipus sopii vaikkapa huomenlahjaksi.

Hyödynnä Sokoksen lahjapalvelu

Sokokselta löytyy kattava lahjapalvelu. Voit luoda vieraita helpottamaan toiveidesi mukaisen lahjalistan. Sokokselta saat myös apua lahjojen pakkaamiseen juhliin sopivalla tavalla.

Artikkeli: Anne Melender / muotimielessa.com

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää
  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää
  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää
  • Koru on persoonallinen lahja

Koru on persoonallinen lahja

Vuosi 2017 on erityinen Kalevala Korulle, sillä yritys täyttää tänä vuonna 80-vuotta.

Lue lisää
  • MARC O’POLO 50 VUOTTA

MARC O’POLO 50 VUOTTA

Marc O’Polo juhlii 50-vuotis synttäreitä. Vuoden pituinen juhla alkaa maaliskuussa 2017 tuotteella, joka tunnetaan mallistostamme jo vuodesta 1972: OUR ICONIC SWEATSHIRT.

Lue lisää