Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

 • Marimekon klassikot nahkaisina

Marimekon klassikot nahkaisina

Pehmeästä nahasta valmistettu Hertta 4 -lompakko taittuu kolmeen osaan, ja siinä on setelitasku, vetoketjullinen kolikkotasku sekä runsaasti lokeroita luotto- ja henkilökorteille.

 

Tyylikkäässä Tasku 4-pussukassa päällinen on pehmeää nahkaa ja yläreunassa on vetoketju. Pussukka on helppo ottaa mukaan, eikä se pääse häviämään rannehihnansa ansiosta. Pussukan koko on 22 x 15 cm.Tasku 4-pussukan mustavalkoraidallinen vuori on sataprosenttista puuvillaa, ja siinä on kolme taskua, joista yksi on vetoketjulla suljettava, sekä neljä luottokorttilokeroa.

 Sirot, olkahihnalliset Rimmi ja Ebony -laukut sopivat asuun kuin asuun ja säilyttävät sisällään kaiken pienen ja tärkeän. Klassinen Ebony-laukku on tehty laadukkaasta 100 % puuvillasta, se kestää aikaa ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Unikko-kuosinen Clover-olkalaukku on täydellinen kaupunkikäyttöön kokonsa ja materiaalinsa puolesta. Yksivärinen Weekender-laukku on pienikokoinen tilaihme ja se on kehitetty nimensä mukaisesti viikonloppulaukuksi.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

 • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää
 • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
 • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää
 • Koru on persoonallinen lahja

Koru on persoonallinen lahja

Vuosi 2017 on erityinen Kalevala Korulle, sillä yritys täyttää tänä vuonna 80-vuotta.

Lue lisää
 • MARC O’POLO 50 VUOTTA

MARC O’POLO 50 VUOTTA

Marc O’Polo juhlii 50-vuotis synttäreitä. Vuoden pituinen juhla alkaa maaliskuussa 2017 tuotteella, joka tunnetaan mallistostamme jo vuodesta 1972: OUR ICONIC SWEATSHIRT.

Lue lisää
 • Rohkeutta on olla oma itsesi.
 • Rohkeutta on olla oma itsesi.
 • Rohkeutta on olla oma itsesi.

Rohkeutta on olla oma itsesi.

Tanskalaisen vaatebrändi PBO:n motto kiteytyy lausahdukseen: No self no Soul. PBO:n vaatteet ovatkin moderneja ja sopivat yksilöllisyyttä arvostaville naisille.

Lue lisää
 • T-paita enteilee kesää
 • T-paita enteilee kesää
 • T-paita enteilee kesää

T-paita enteilee kesää

Sää lämpenee ja hiha lyhenee. Paksut neuleet saavat väistyä ohuempien pitkähihaisten sekä ah niin trendikkäiden T-Paitojen tieltä. Minkä värin sinä valitset?

Lue lisää
 • Rohkeasti omanlainen on aina trendikästä

Rohkeasti omanlainen on aina trendikästä

Täydellinen lookki syntyy rohkeudesta olla oma itsensä. Kun oma tyyli löytyy, olo on itsevarma ja rennon mukava. Mikäs onkaan sen hurmaavampaa kuin itsevarma ja itseensä tyytyväinen ihminen!

Lue lisää