Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Lataa lahjakortti lahjaksi

Lataa lahjakortti lahjaksi

Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea! Voit ladata lahjakortille haluamasi summan 10 - 250 € kassalla, missä tahansa Sokoksessa tai Emotionissa.

Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla – silloin kun haluaa ja siihen mihin haluaa. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta hankintahetkestä tai edellisestä ostotapahtumasta. Eli lahjakorttia voi käyttää vähitellen ja aina käytön myötä kortille päivittyy uusi voimassaoloaika, 24 kuukauden päähän.

Voit tarkistuttaa kortin saldon sekä voimassaolon S-ryhmän toimipaikan kassalla. Saldo ja voimassaoloaika näkyvät myös aina kuitissa, kun maksat lahjakortilla.

S-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä peräti parissa tuhannessa S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen, muun muassa Prismoissa, Sokoksissa, Saleissa, Alepoissa, ABC-asemilla ja Sokos Hotelseissa.

Arvon lataamisesta ei saa Bonusta, mutta sitä saa kuitenkin lahjakortilla maksettaessa S-Etukorttia näyttämällä.

Kuvituskuvat: Anne Melender / muotimielessa.com

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Lahjavinkkejä perheen pienimmille

Pentikin valloittavan Halipupu-sarja tuotteista saat suurimman osan huippuhintaan S-Etukortilla koko joulukuun ajan. Katso myös muut vinkkimme perheen pienimmille!

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Lahjavinkkejä kotona viihtyville rakkaille

Vaikka matkustelu tekee toisinaan terää, on kotona silti kaikkein ihaninta. Kaunis kattaus ja hyvä kotiruoka voittavat parhaatkin ravintolat.

Lue lisää
  • Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Lahjavinkit rentoa menoa kaipaavalle miehelle

Oleskelua, itsestä huolehtimista ja nautiskelua ilman kiirettä. Toivelahjoilla voi arkeenkin tuoda rentoa menoa.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää
  • Pieniä yllätyspaketteja teinille

Pieniä yllätyspaketteja teinille

Uusi tuoksu, strobingiin sopiva merkkipaletti tai käytännölliset välineet kauneudenhoitoon saattavat toimia teiniä yllättäessä. Kannattaa kuitenkin hiukan tiedustella mikä on nyt siisteintä meikkipöydällä ettei satu hankkimaan sitä nolointa puuteria.

Lue lisää
  • Muista lahjalla

Muista lahjalla

Lahjaa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon kuinka toivoo lahjan saajan muistavan juhlansa tulevaisuudessa. Vuosien saatossa mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat usein ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai häät. Vielä vuosikymmentenkin jälkeen voi muistella tärkeitä päiviä aikaa kestävien lahjojen myötä.

Lue lisää