Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kopioi meikkityyli - Dakota Johnson

Kopioi meikkityyli - Dakota Johnson

Dakota Johnson hehkuu usein punaisella matolla huolettomassa juhlameikissä. Meikin pääpisteet ovat utuisessa silmämeikissä ja punaisen eri sävyisissä huulissa. Ota Dakotan meikistä mallia pikkujoulukauteen. Meikissä käytin IsaDoran juhlakokoelmaa, jonka luomiväripaletista loihtii helposti kimaltavan silmämeikin juhlaan. 

1. Levitä vaaleaa helmiäistä sävyä koko liikkuvalle luomelle ja reilusti silmän sisänurkkaan. Vaalea tuo valoa silmiin kirkastaen ja suurentaen niitä. 

2. Lisää silmän ulkonurkkaan ja alaripsirajaan tummempaa kultaista luomiväriä. Älä tee kuitenkaan voimakasta varjostusta vaan anna luomivärien sulautua pehmeästi toisiinsa. 

3. Käytä tummaa luomiväriä pehmeän rajauksen tekemiseen. Keskity rajauksessa ainoastaan silmän ulkonurkkaan sekä ylä-, että alaripsien tyveen. Pehmennä rajausta tarvittaessa uudelleen luomivärisiveltimellä. 

4. Lisää runsaasti mustaa ripsiväriä ja halutessasi vaikka muutama irrallinen ripsitupsu viimeistelemään näyttävän silmämeikin. Silmät ovat pehmeät, mutta tumma rajaus ripsien tyvessä korostaa intensiivistä katsetta. 

5. Levitä poskiluulle hieman aurinkopuuteria tuomaan poskipäätä esille. Aurinkopuuterin saa levittää myös poskipunan alueelle, sillä Dakotan meikissä ei ole käytetty juurikaan erillistä poskipunaa. 

6. Kauniin hehkun poskille saat taputtelemalla voidemaista korostusväriä poskipäille sormin.

Lisää vielä huuliin viileä kanervan sävyinen huulipuna. Tähti luottaa yleensä hieman kiiltäviin puniin täysin mattaisten sijasta. Kiiltävä huulipuna antaa pienillekin huulille pyöreyttä ja muotoa.

 

Kurkkaa vinkit myös Blake Livelyn hehkuvaan meikkiin TÄÄLTÄ

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää