Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Iittala Tanssi

Tsekkiläisen Ovela kettu -oppeeran inspiroima Tanssi-kuosi on täynnä värikkäitä mystisen metsän asukkaita. Runsas Tanssi-kuvitus yhdistyy helposti vaikkapa valkoiseen Teemaan tai värikkäisiin KoKo-asitioihin ja tuo näyttävyyttä kattauksiin ja kodin sisustukseen.  

Klaus Haapaniemen Tanssi-kuosi ihastuttaa Iittalan astioissa ja tekstiileissä. Satuolennot seikkailevat kuvituksissa ja tuovat piristystä yksiväriseen kattaukseen ja ilmettä vaikkapa sohvatyynyjen joukkoon.

Herkulliset murretut värit ja viehättävä satumaailma koristavat Iittalan koristetyynyä. Sarjaan kuuluu tekstiileistä myös keittiöpyyhe.

Piristä aamiaispöytää tai juhlakattausta viehättävillä kahvikupeilla. Perinteiset kahvikupit aluslautasineen tuovat kahvihetkeen erityistä tunnelmaa. Kahvikuppien seurana jälkiruokatarjoiluun sopivat vaikka Kastehelmi-sarjan harmaat kulhot. Iittalan astiasarjoja voi mukavasti yhdistellä keskenään, sävymaailmat on suunniteltu sopimaan toisiinsa.

Tanssi-sarjan osia voi yhdistellä vaivattomasti Iittalan muihin yksivärisiin astiasarjoihin, osia sekoittelemalla kattaukset saavat ihan uutta ilmettä. Myös juomalasivalinnoilla saa kattauksiin erilaista fiilistä. Harmaat Kartio-lasit sopivat sävyiltään täydellisen hyvin Tanssi-sarjan kuvioihin.

Artikkelin teksit ja kuvia: Anne Melender / muotimielessa.com

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää
  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Suomi täyttää tänä vuonna sata, ja saamme olla erittäin ylpeitä kotimaisista muotoilubrändeistämme.

Lue lisää
  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pieniä maljakoita, viherkasveja ja ripaus metallisävyjä – sinistä unohtamatta. Tuo kevään uudet trendit kotiisi ja viimeistele sisustus skandinaavisilla merkeillä!

Lue lisää
  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Ensimmäiset valonsäteet löytävät tiensä pitkän kaamoksen jälkeen sisälle. Valolla on ihana voima, joka saa kaiken näyttämään erilaiselta. On aika pyyhkiä talven pölyt pois ja herätä uuteen kukoistukseen. Kotimaisilla tuotemerkkien helmillä koti herää uuteen eloon.

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää