Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Huoliteltu arkimeikki kymmenessä minuutissa

Huoliteltu arkimeikki kymmenessä minuutissa

Meikkipohjan levitys onnistuu nopeasti sormin. Meikkivoiteita kevyemmät sävyttävät kosteusvoiteet levittyvät helposti sormin, eikä häivyttämiseen kulu liikaa aikaa.  Annostele esimerkiksi bareMineralsin Complexion Rescue geelivoidetta sormellesi noin herneen verran ja aloita voiteen levitys kasvojen keskiosasta. Häivytä loput voiteesta myös kasvojen reunoille. Voit levittää voidetta toisen kerroksen, jos kaipaat siltä enemmän peittävyyttä. Tuote on todella kevyt, mutta tasoittaa ihonsävyn kauniisti. Kosteuttava geelivoide soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta vaatii alleen erillisen päivävoiteen etenkin talvisaikaan. 

Sävyttävä kosteusvoide ei välttämättä peitä tummia silmänalusia tai ihon pieniä virheitä tarpeeksi tehokkaasti. Käytä siis erillistä peittävämpää tuotetta vain näille ongelma-alueille. Estée Lauderin Double Wear -linjaan kuuluva peiteaine peittää todella tehokkaasti, olematta liian raskas. Tuote soveltuu hyvin myös silmien alle. Taputtele applikaattorilla muutama pisara tarvittaviin kohtiin ja levitä tuote tasaiseksi sormin. Peiteaine pysyy hyvin paikallaan pitkän päivän jopa ilman puuterointia. 

Meikkipohjan ja peiteaineen jälkeen on hyvä tuoda kasvoille hieman väriä ja korostaa sen muotoja. Nopeaan arkimeikkiin riittää hyvin aurinkopuuterin antama kevyt sävy. Pyörittele isolla siveltimellä aurinkopuuteria poskiluulle, ohimolle ja kaulaan antamaan tervettä hehkua ja tasoittamaan ihon sävyä. Sisleyn Phyto-Touche aurinkopuuteri levittyy suoraan meikkivoiteen päälle tasaisesti geelimäisen koostumuksensa ansiosta. Sävy pysyy paikoillaan poskilla koko päivän eikä muutu laikukkaaksi. 

Viimeistellyt kulmakarvat antavat nopeallekin meikille huolitellun vaikutelman. Käytä siis muutama minuutti kulmiesi muotoiluun.  Puuterimaisella tuotteella kuten Maybellinen Master Brow Pro Palette -väripaletilla täydennät kulmien ohuemmat ja harvemmat kohdat. Paletista löytyy vaha, puuteriväri ja korostusväri, joten saat kaikki kulmakarvoihin tarvitsemasi kätevästi yhdestä paletista. 

Silmämeikin tekoa helpottaa huomattavasti kätevä paletti, jossa on useita arkeen ja juhlaan sopivia luomivärejä. Loréal Paris La Palette Nude sävyssä 02 Beige sisältää kymmenen eri ruskean, kultaisen ja harmaan sävyä, josta löytyy varmasti jokaiseen tilanteeseen hyvä vaihtoehto. Nopeassa arkimeikissä voit levittää liikkuvalle luomelle vain yhden sävyn, mutta juhliin lähtiessä paletin värejä voi helposti yhdistellä keskenään. 

Runsas kerros ripsiväriä pelastaa väsyneet silmät kiireisenäkin aamuna. Isadoran Grand Volume Lash Styler -ripsivärillä saa tuuheat ja näyttävät ripset vain muutamalla harjanvedolla.  Harjan pidempi osa levittää ripsiin runsaan kerroksen väriä mukaillen luomen muotoa ja tavoittaen ripset aivan tyvestä. Lyhyemmän pään kovemmat harjakset erottelevat ja muotoilevat ripset. Silmämeikki on valmis vain muutamassa sekunnissa. 

Kirkas huulipuna tekee meikkiin aina huolitellun ja meikatumman vaikutelman. Lumenen True Passion -huulipunapuikolla huulen rajaaminen ja värittäminen onnistuvat kuitenkin helposti samalla tuotteella. Huulipunan sävy 4 Lumoava tuulenvire toimii viileässä syysilmassa piristysruiskeena. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää