Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Hemmottele ihoa nukkuessasi

Hemmottele ihoa nukkuessasi

Lancôme Hydra Zen Nuit on ihoa tehokkaasti kosteuttava yönaamio. Naamio auttaa ihoa palautumaan päivittäisestä rasituksesta sekä rauhoittaa, tasapainoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotetta voi käyttää naamion tapaan tehohoitona muutaman kerran viikossa tai yövoiteen tapaan joka ilta. Koostumus on miellyttävän kevyt ja kuiva iho tuntuu virkistyvän heti voiteen levityksen jälkeen. Voiteessa on ylellinen ruusuinen tuoksu. Levitä reilu kerros puhditetulle iholle ennen nukkumaan menoa. 

Korresin Wild Rose Sleeping Facial -kasvohoito kirkastaa ja heleyttää sameaa ja kuivaa ihoa. Voiteen sisältämä villiruusuöljy on tunnetusti erinomainen ainesosa anti-age -tuotteissa, mutta myös kuivan ihon hoidossa. Naamio soveltuu kuitenkin kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää joka ilta tavallisen yövoiteen tapaan. Naamio sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa heleyttämään ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Ruusuöljyn lisäksi tehokkaasti kosteuttavia ainesosia ovat muun muassa hyaluronihappo, jojobaöljy ja aloe vera. Korresin tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia ja tässäkin naamiossa niitä on huikeat 95%. 

Hyvän perusnaamion hinta-laatusuhde on erityisen kohdallaan Garnierin Miracle Sleeping Cream -yövoiteen kohdalla. Tuote yhdistää naamion tehokkaan kosteutuksen tavallisen yövoiteen keveämpään koostumukseen. Purkissa tuote on jännän hyytelömäistä, mutta levittyy kasvoille hyvin ja imeytyy suhteellisen nopeasti. Ihon uudistumisen luvataan tehostuvan pitkäaikaisessa käytössä. Kuivat juonteet häviävät kuitenkin nopeasti ja iho on todella heleä käytön jäljiltä. Levitä voide puhtaille kasvoille iltaisin kevyesti sormenpäillä hieroen. 

L'orealin Nutri Gold-sarjasta löytyy ihon hoitoöljyjen rinnalle myös yövoidenaamio. Naamiota käytetään kolme kertaa viikossa kosteutetun, pehmeän ja sileän ihon saavuttamiseksi. Levitä ohut kerros naamiota kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein sormenpäillä hieroen. Levitä sen jälkeen vielä toinen paksu kerros naamiota ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Taputtele ylimääräinen naamio paperiin, älä huuhtele pois. Kosteuttavina ainesosina on käytetty ruusu- ja argaaninsiemenöljyä. Tuoksussa tulee esille voimakas, mutta rauhoittava rosmariinin ja laventelin sekoitus. 

Kotimaisen Herbinan valikoimista löytyy myös tehokosteuttava 3-in-1 kosteusnaamio, jota voi käyttää kolmella tapaa. Voiteen voi antaa vaikuttaa kasvoilla kolme minuuttia, jolloin iholle saa nopeasti kosteutta ja heleyttä. Naamion voi levittää kasvoille myös kymmeneksi minuutiksi, jonka jälkeen ylimääräisen tuotteen voi pyyhkiä tai huuhdella kasvoilta. Naamio soveltuu erinomaisesti myös yönaamioksi, jolloin sen sisältämät manteliöljy, karitevoi ja ruusuöljy saavat vaikuttaa iholla pidempään. Naamio soveltuu myös herkälle iholle ja sisältää hyvin miedon tuoksun.  

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää