Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Hehkuvana juhlakauteen

Hehkuvana juhlakauteen

Lumenen heleyttävällä BB-vartalovoiteella saavutat luonnollisen sävyn ja hehkun ihollesi. Voide antaa iholle kevyesti väriä ja hienostuneen hohteen, mutta peseytyy pois vedellä eikä sisällä itseruskettavia ainesosia. Voide on miellyttävän ohut ja se kosteuttaa ihoa tavallisen kosteusvoiteen tapaan. Tuotteen sisältämä suomalaisen lakan nektari tekee ihosta kirkkaamman. Levitä voidetta paljaille ihoalueille kuten rintakehälle, olkäpäille, käsivarsiin ja sääriin. Voide peittää kevyesti ihon epätasaisuuksia ja luo asullesi viimeisen silauksen. Anna voiteen kuivua hyvin ennen pukeutumista. 

Nuxen kuivaöljyllä saat hyvin luonnollisen sävyn ihollesi. Öljyn kimalteet ovat hieman kookkaampia kuin Lumenen voiteessa, mutta näyttävät todella kauniilta rintakehällä tai olkäpäillä valon osuessa niihin. Öljy koostuu makadamiapähkinän, kamelian ja mantelin öljyistä ja on kuivalle iholle oikea hemmottelutuote. Kuiva iho on tiessään samantien öljyn levityksen jälkeen. Öljy sisältää 96,6% täysin luonnollisia ainesosia ja huumaa pehmeällä tuoksullaan. Kuivaöljy imeytyy iholle nopeasti, joten voit levityksen jälkeen pukeutua heti.

Jos et kaipaa vartalovoiteeltasi lisää sävyä vaan enemmänkin kosteutusta ja kiiltoa, on Madaran Flower Dust Lotion erinomainen vaihtoehto. Voide kirkastaa ja heleyttää ihoa kimaltavien mineraalien ansiosta ja sen sisältämä ruusunmarja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide soveltuu hyvin koko vartalolle. Kätevä pumppupullo tekee annostelusta helppoa ja pieni määrä riittääkin isolle ihoalueelle. 

 Kimaltelevaa juhla-aikaa!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää