Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Täydellisen tuuheat ripset Diorin Iconic Overcurl -maskaralla

Täydellisen tuuheat ripset Diorin Iconic Overcurl -maskaralla

Olen todella valikoiva ripsivärini suhteen. Useimpien koostumus on makuuni liian märkä, ja ripsistä tulee helposti klimppiset. Omissa ripsissäni on kyllä pituutta, mutta ne ovat aika suorat. Ne eivät myöskään ole niin tuuheat kuin toivoisin! Diorin ripsivärit ovat olleet aina hyviä, mutta löysin vihdoin kauan etsimäni TÄYDELLISEN RIPSARIN, kun Iconic Overcurl Mascara lanseerattiin pari vuotta sitten.

Mikä siinä sitten on niin erilaista ja ihmeellistä...? 

1. Ripsivärimassa on hyvällä tavalla vahamaista ja sopivan mattaista. Tämän ripsivärin kanssa ei tarvitse, eikä oikeastaan kannata tehdä sen kummempia siksak-liikkeitä ripsien tyvessä, tasaisella vedolla tulee ihan riittävästi kuorrutusta. Omaan päivämeikkiini riittää yksi kerros, illalla lisään ripsirivistön ulkonurkkaan vähän enemmän massaa! Tällöin saan niitä kyselyitä ripsieni aitoudesta! ;) 

2. Harja on lusikkamainen, eli kaareva, sillä on helppo nostaa ripset korkeuksiin. Itse taivutan ripseni AINA, mutta olen kokeillut harjan + värimassan nostovoimaa myös suoriin ripsiin. Toimii! Lusikkaharjalla saa myös väritettyä alaripset yhdellä vedolla. Harja on kuitenkin sen verran muhkea, että onnistun usein tuhrimaan vähän ihoa... 

3. Koostumus on kestävä. Käytän itse normi-versiota joka on kestänyt hyvin talvituiskut, itkut ja naurut. Viime vuonna Iconic Overcurlista lanseerattiin myös vedenkestävä versio, jota suosittelen niille, joilla on herkästi vuotavat silmät. Se on myös keikkameikkipakkini vakiovaruste! 

Tässä oma ripsarirutiinini vaihe vaiheelta, olkaa hyvät:

Avaa ripsentaivutin ja vie se aivan ripsien tyveen. Kaarevan pinnan kuuluu levätä silmäluomen päällä, eli se osuu ihoon. Kaaren alareunan tulisi olla kiinni aivan ripsien tyvessä, jottei ripsiin tule vekkiä. Oikeaa paikkaa kannattaa ensin vähän hakea. Teen itse usein niin, että vien taivuttimen paikalleen silmäluomen päälle ja räpäytän silmää kerran, jotta ripset hakeutuvat taivuttimen väliin tasaisesti. Vasta tämän jälkeen nostan katseeni peiliin ja aloitan taivuttamisen. Jos silmäsi räpsyvät ja vuotavat herkästi, kannattaa pitää suuta kevyesti auki. Jostain kumman syystä tämä hölmistynyt meikkausilme on yhteydessä silmän hermoihin ja silmät pysyvät paremmin rauhallisina. Taivutinvalintani on tietenkin suunnittelemani The Curler! (Cailap by Mariela Sarkima)

Kun olet löytänyt tukevan asennon taivuttimelle, paina se kiinni. Puristus saa olla napakka, mutta ripsiä ei ole tarkoitus rusentaa! Kun taivuttimen kaari lepää tukevasti silmän päällä ja sen etureuna ikäänkuin nojaa ripsien tyveen, taivutuksesta tulee tasainen. Teen usein pari-kolme pumppaavaa painallusta ripsien tyvessä, jotta saan ne varmasti kaartumaan kunnolla.

Aika huima ero, vai mitä sanotte? Jo pelkän taivutuksen ansiosta näyttää, että ripsiä olisi puolet enemmän! Useimmilla naisilla, mukaanlukien itselläni, suurin haaste taivuttamisessa on saada ulkonurkan ripset mukaan. Jotta koko ripsirivistö taipuu tasaisesti, kannattaa taivuttimen asetteluvaiheeseen käyttää aikaa. Ja muistakaa hengittää! :) Kiireessä ja hädässä ei kannata lähteä opettelemaan taivuttelua. Ripsentaivutin näyttää pelottavalta välineeltä, mutta sen käyttöön tottuu nopeasti ja oikean paikan löytäminen menee pian lihasmuistiin.

Jos ripsesi ovat jäykät ja/tai menevät helposti sikin-sokin, kannattaa ne harjata läpi ennen ripsivärin levittämistä. Puhdas kierreharja toimii tähän paremmin kuin kampa. Jos taivutus ei ole mielestäsi vielä tarpeeksi tasainen ja kaareva, tee toinen taivutuskierros.

No sitten sitä ripsiväriä! Kuten tuolla alussa mainitsin, omaa suosikkiani Diorin Iconic Overcurlia ei tarvitse sik-sakata. Rauhallinen kauhaisu ripsien tyvestä kohti kärkiä riittää. Aloitan aina silmän ulkonurkasta, sillä sinne haluan eniten tuuheutta. Tämä on turvallisempaa kuin silmän sisänurkasta aloittaminen, sillä jos harjaan on tarttunut vähän liikaa ripsivärimassaa, sen saa häivyteltyä paremmin pitkiin ulkonurkan ripsiin, kuin sisänurkan hentoihin karvoihin.

No huhhuh! :D Ei sitä aina itsekään tajua kuinka suuren eron ripsiväri tekee, ennen kuin näkee kuvasta. Tässä on siis yksi kerros Iconic Overcurlia ylä- ja alaripsissä. Kampailin yläripsiä hiukan läpi terävällä metallipiikkisellä kammalla. Suosikkiripsarini vahamainen koostumus on sellainen, että sitä ei ihan kauheasti tarvitse, eikä kannata kampailla. Olen todennut, että silloin ripset saattavat klimppiintyä. Tämä on ehkä se suurin ero ns. peruskoostumuksiseen, "märempään" ripsiväriin verrattuna. Tuo lusikkaharja on sen verran mainio, että ripset kampaantuvat jo sen avulla tuuhean näköisiksi!

Jos kiinnostuit tästä ripsiväristä, se kannattaa hankkia tämän viikon aikana Kutsu Kauneuteen-tapahtumasta! Hinta on 35,90 €, ja mukaan saa vielä lahjaksi minikokoisen 5 Couleurs-luomiväripaletin! Hommasin itse viime syksynä kaksi Iconic Overcurlia kerralla (ettei vaan pääse loppumaan), mutta ehkäpä pakkiinkin voisi hankkia varakappaleen, niin saisi tuon luomiväripaletin... ;)

Kaunista keskiviikkoa!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Miten saat pestyä vedenpitävän pois kunnolla?

- Kati

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää