Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Tänään vietetään Clarins-lauantaita

Tänään vietetään Clarins-lauantaita

Clarins on itselleni rakas merkki. Käytän päivittäin sarjan selluliittivoidetta, ja meikit kuuluvat kosmetiikkapussukkani vakiovarustukseen. Tänään te pääsette nauttimaan Clarinsin tarjoamista Kutsu kauneuteen-huippueduista sekä ammattimeikkaajien vinkeistä ja neuvoista. Oman Beauty Team-kauneustiimini Satu, Fatma ja Riikka ovat tänään paikalla Sokos Kuopiossa, Lahdessa ja Helsingin Kaaressa. Käykää ihmeessä moikkaamassa heitä ja kysymässä samalla hyviä kaunistautumisvinkkejä!

Oma poimintani tälle lauantaipäivälle on Clarinsin huulikiiltouutuus Lip Balm Perfector. Kyseessä ei ole perinteinen huulikiilto, vaan huulia hellivä ja hemmotteleva kiillon ja voiteen yhdistelmä, joka pehmittää huulia ja antaa kevyen sävyn. Täydellinen huulituote alkavaan kevääseen, kun huulet tuntuvat rutikuivilta ja meikki kaipaa pientä piristysruisketta. 

Haluan nostaa esiin vielä toisenkin Clarins-suosikkihuulituotteeni, nimittäin Rouge Eclat -huulipunan ja erityisesti sävyn 118, Juicy Clementine. Se on jo vuosien ajan ollut luottopunani, jota ilman en voi elää! Tämä pirteän oranssi sävy huulillani tunnen itseni maailmannaiseksi, jolle mikään ei ole mahdotonta! :D

Onko sinulla oma luottopuna? Jaa kuva omasta suosikistasi Instagramissa ja merkitse kuvaan: @sokostavaratalot #sokosbeautynews #luottopuna. 

Ihanaa viikonloppua!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää