Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Päivän poimintana suojaavaa superkosteutusta kasvoille

Päivän poimintana suojaavaa superkosteutusta kasvoille

Suomen sää on ihon kannalta haasteelliset oikeastaan ympäri vuoden, mutta itse koen juuri nyt käsillä olevan ajan melkeinpä kaikista haasteellisimmaksi. Talven ja kevään taitekohdassa ilma on vielä kylmä, mutta lämpötila ja sääolosuhteet saattavat muuttua radikaalistikin viikon mittaan. Maaliskuinen viima tuuli pureutuu luihin ja ytimiin, mutta toisaalta aurinko on jo sellaisessa kulmassa, että paistaessaan sen säteet kyllä tuntuvat jo ihan kunnolla. Ihoa kannattaa siis tehokosteuttaa ja suojata!Clinique on yksi meidän suomalaisten ikisuosikeista ihonhoidossa. Eikä suotta, ovathan tuotteet hajusteettomia, allergiatestattuja ja ihotautilääkäreiden ja -spesialistien kanssa yhdessä kehitettyjä. Tämän päivän Kutsu kauneuteen-viikon poimintani on Superdefense-kosteusvoide, joka on yksi sarjan suosituimmista tuotteista. Siitä löytyy omat koostumuksensa eri ihotyypeille, kuten useimmista Cliniquen tuotteista. Molemmissa koostumuksissa on UVA/UVB-aurinkosuoja (SPF 20) sekä runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa mm. ilmansaasteiden vapaita radikaaleja vastaan.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää