Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Joe Blasco - Hollywood-meikkitaiteilijan tarina

Joe Blasco - Hollywood-meikkitaiteilijan tarina

Joe Blascon korkealaatuinen tuotesarja on valloittanut jo vuosikymmenten ajan niin Hollywoodissa kuin Suomessakin. Ammattikäytöstä meikkituotteet ovat laadun sekä kestävän lopputuloksen ansiosta siirtyneet myös kuluttajien suosioon. 

Joe Blasco on yksi maailman tunnetuimmista meikkitaiteilijoista ja meikkikoulutuksen uranuurtajista. Alun perin televisio- ja elokuva-alan tarpeisiin kehitetyt Joe Blasco -meikkituotteet ovat edelleen Yhdysvaltojen filmiteollisuuden ja television käytetyimpiä. Ammattikäytöstä meikkituotteet ovat laatunsa sekä luonnollisen ja kestävän lopputuloksensa ansiosta siirtyneet jokaisen ulottuville.

Joe Blasco opiskeli meikkitaiteilijaksi kuuluisien Hollywood-meikkitaiteilijoiden assistenttina ja aloitti alalla jo 16-vuotiaana. Joe Blasco perusti ensimmäisen oman meikkikoulunsa vuonna 1976 Hollywoodiin.
Tunnetun meikkitaiteilijan koulu saavutti pian suuren suosion, joka jatkuu edelleen.
Tänä päivänä Joe Blasco -meikkikoulut toimivat Hollywoodissa ja Orlandossa, Floridassa. Useimmat Hollywoodin meikkitaiteilijoista ovat Joe Blascon itsensä kouluttamia. Vuonna 2004 Joe Blascolle
myönnettiin ”Lifetime Achievement Award” -palkinto hänen elämäntyöstään elokuva-, televisio ja teatterimeikkitaiteen kehittämisestä ja koulutuksesta USA:ssa.

Suomessa Joe Blasco -tuotteita on ollut saatavana jo yli 30 vuotta. Tuotesarja tunnetaan korkeasta laadusta sekä luonnollisesta ja kestävästä lopputuloksesta. Sen vuoksi ne kuuluvatkin monen
kuluttajan sekä ammattilaismeikkaajan suosikkituotteisiin. Kaikki Blascon meikkituotteet sisältävät
paljon väripigmenttejä. Tuotteet ovat erittäin riittoisia ja antavat tasaisen lopputuloksen. Monet naiset suosivatkin näitä monipuolisia meikkituotteita, jotka toimivat niin arjessa kuin juhlassa. Kosmetiikkasarjaan kuuluu laajan meikkivalikoiman lisäksi myös tehokkaita ihonhoitotuotteita kaikenikäisille naisille ja miehille.

OSTA JOE BLASCO -TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA ->

HOIDA JA HELLI IHOA!
Tuotesarjan laajasta ihonhoitovalikoimasta löytyvät niin puhdistus- kuin ihonhoitotuotteet. Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ne tehostavat ihon omaa puolustuskykyä. Sarjan tuotteet sisältävät runsaasti erilaisia mineraali- sekä hivenaineita. Joe Blasco Anti-Ageing Protect i ve Care SPF15 -suojaava päivävoide parantaa ihon kimmoisuutta. Iho näyttää tasaisemmalta ja
kiinteämmältä. Merileväuutteet antavat kasvoille ryhdikkyyttä. Hyaluronihappo ja mikropeptidit kosteuttavat ja pitävät ihon pehmeänä. Riisileseöljy ja karitevoi säilyttävät ihon kosteustasapainon. Voiteessa on merellinen kukkaistuoksu ja UV-suoja.

PEITÄ JA PIILOTA!
Peitevoide piilottaa nopeasti ihon pikkuvirheet. Luonnollisten neutraloijien teho perustuu vastaväreihin ja suureen pigmenttimäärään. Red Neutralizer -häivyttää punaisia ja lilanpunaisia ihon värivirheitä, Blue Neutralizer sopii erityisesti ohuen ihon läpi kuultavien verisuonien ja esimerkiksi mustelmien peittämiseen. Brown Neutralizeria käytetään häivyttämään ihon ruskeita kohtia, kuten pigmenttiläiskiä.

VIRHEETÖN IHO AAMUSTA ILTAAN!
Joe Blasco Ultrabase -meikkivoide takaa tasaisen, täydellisen virheettömän ihon ja kestää korjailematta aamusta iltaan. Meikkivoide sisältää 60% väripigmenttiä ja on siksi erittäin riittoisa ja antaa helposti tasaisen kauniin ihon. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Ohut ja huomaamaton meikkivoide antaa huolitellun
ulkonäön, ja tasoittaa kirjavankin ihon helposti. Se pysyy iholla virheettömänä koko päivän ja kestää hikoilun, uimisen ja jopa saunomisen. Korkean väripigmenttipitoisuuden ansiosta suojaa myös ihoa UV-valolta, tuulelta ja viimalta. Pakkauksesta riittää n. 300 käyttökertaan.

KOROSTA JA HÄIVYTÄ!
Valoväreillä voidaan helposti muotoilla kasvoja ja nostaa esiin parhaita puolia. Tuotteiden sisältämät valoa heijastavat väripigmentit häivyttävät tehokkaasti kasvojen varjo- ja juonnekohdat. Tuotteet sopivat hyvin
myös luomivärin pohjustukseen. TEE NÄIN! Voidemainen valoväri lisätään meikkivoiteen päälle. Ota pieni määrä valoväriä siveltimeen ja levitä valoväriä varjon tai juonteen pohjalle. Tasoita väri varovasti sienellä tai
sormella. Käytä meikkisientä tehdessäsi korostuksia esimerkiksi poskipäille tai laajemmalle
alueelle kasvoilla.

Joe Blascon vinkit!
”Kevään meikkityyli on raikas ja luonnollinen. Pohjusta iho aina hyvin ennen meikkivoidetta, jotta meikistä
tulee mahdollisimman luonnollinen ja hehkuva. Valoväreillä kannattaa korostaa kauniita kasvonpiirteitä sekä häivyttää juonteita ja varjoja.”

”Meikatessa on aina erityisen tärkeää käyttää hyvää peiliä ja valaistusta, jotta meikkipohjasta tulee luonnollisen tasainen ja siisti. Elokuvissa meikki suurennetaan valokankaalle monikymmenkertaisena, jolloin
tarkka, viimeistelty ja pitkäkestoinen pohjustus on kaiken A ja O!”

OSTA JOE BLASCO -TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA ->

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää