Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Color WOW häivyttää tyvikasvun hetkessä!

COLOR WOW Root Cover Up -tyviväripuuteri peittää hiusten tyvikasvun. Innovatiivinen Color WOW Root Cover Up on uusi keksintö joka tulee muuttamaan elämäsi. Peitä ikävä tyvikasvu nopeasti ja helposti ilman sotkua – alle minuutissa. 

 • Ei enää tyvikasvua! Peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset kaiken sävyisissä hiuksissa uskomattoman helposti.
 • Vaalean sävyinen tyviväripuuteri peittää tumman tyvikasvun ongelmitta - koskaan ennen ei ole tummaa tyvikasvua vaalennettu ilman peroxidia.
 • Pigmentti kiinnittyy hiuksiin tahmaamatta, rasvoittamatta ja latistamatta hiuksia.
 • Hätäapu ennen seuraavaa kampaamokäyntiä
 • Sisältää lajitelman pigmenttejä ja heijastavia ominaisuuksia taatakseen luonnollisen lopputuloksen, joka sopii useaan eri hiussävyyn.
 • Ei sisällä vahaa tai hiusväriä.
 • Vedenkestävä – kestää seuraavaan shampoo pesuun asti hiuksissa.

Color WOW Root Cover Up on saatavilla kuudessa eri sävyssä: Platinanvaalea, vaalea, vaaleanruskea, ruskea, tummanruskea ja musta.

Käyttöohje:

 • Suosittelemme käyttämään sudin pienempää päätä saadaksesi tarkempaa jälkeä.
 • Käytä kuiviin hiuksiin, kun kampaus on valmis.
 • Peittääksesi tyvivärin aloita pienellä määrällä puuteria. Vedä toisella kädellä hiuksia, jotta tyvi jännittyisi tasaiseksi. Tuputtele väriä näkyvään tyvikasvuun aloittaen aivan hiusten tyvestä ja edeten latvoja kohti.
 • Toista tarvittaessa, kunnes tyvikasvu katoaa ja värisi näyttää juuri laitetulta.
 • Pidentääksesi raitoja, käytä sudin pienemmän pään reunaa. Vedä toisella kädellä hiuksia, jotta tyvi jännittyy tasaiseksi. Laita vaalean sävyistä puuteria raitojen kohdalle tyvikasvuun ja levitä sävyä aina raidan alkuun asti.

Huom. Anna värin asettua minuutin verran ja sen jälkeen voit harjata hiuksiasi.  Mikäli väriä tulee paljon, voit puhaltaa ylimääräisen pois hiustenkuivaimella tai huiskasta sudin isommalla päällä.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

onko tuotteessa allergisoivaa ppd ainetta

- anni

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää